Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Nestras:-) sice vždycky co já chci povolit, tak to je vetsinou zarezle, ale většinou kombinace brzdovky a nějakého uvolnovace pomohla...

Jinak tedy potřebuju 32 klic(matka 22x150) a trhák...

Upraveno uživatelem Fruktis
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Sterac vyměněn...raminko se rozpadlo a hliníkových bazmek jsem musel upilovat...kupodivu za 15 minut nebylo co dělat...jen mi vrchní část sterace dobře nestira :-(

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno (upraveno)

gumička je vyměnena,ale ráno jsem pospíchal tak stěrač je doma - skleróza se tomu říká ;):D:D ještě,že mám dva ;) jeden je na autě . . . to je ten co blbě stírá

Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

jak nestírá vršek,to jako gumička ? Měnil jsem nedávno gumičku,používám zadní stěrač často s stírá po celý dýlce gumičky,pokud teda není někde prasklá

odesláno z Lumie

Odesláno

Nobgumicka nedoleha nahoře pořádně...měnil jsem celé rameno sterace a je tam chyba...možná vymenim tu pruzinu z origo sterace...ale kdo ví jestli to pomůže....možná to chce jinou gumicku...

Odesláno

Ja cely rameno kupoval nekde z druhovyroby....a ten vrsek nestira kvuli kloubu raminka...jak je sklo zakulaceny tak to nepritlaci a vrsek vynecha....videt pres to dozadu je tak na to prdim...

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Opět mi primrzly lanovody zadní prave brzdy :grr

A to je tam prosím novy lanovod...to bude vypadat kotouč a destičky...pěkně jsem se spálil, když jsem zkoušel co to smrdí...:bojim

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zprovoznena diagnostika...na druhy pokus ve win10...úspěch...

by člověk neřekl co to všechno umí zjistit...akorat jsem si místo protokolu chyb vytiskl hlavni nabídku diagnostiky:aut

takže me čeká oprava motorku klapky vzduchu u ridice a něco se zhavenin...

a neví někdo kde otestovat chladič jestli se točí na všechny rychlosti?

Odesláno

Jakou diagnostiku sis pořídil? Já zvažuji koupi Multidiag pro . Jen se nemůžu rozhodnout a stále hledám co by bylo nejlepší..Mám P-307sw 1,6HDI,80kw,r.v. 2008

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...