Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak moje zkušenost je, že jsem byl u pneu Chára se ptát na disky. Po dlouhém zjišťování a telefonátu na ústředí mi bylo řečeno, že bohužel na 407 SW není mimo originálu od Peugeota pro naší republiku v rozměru 17\" nic homologováno. Kdo tu máte na autě elektrony od jiného výrobce s homologací pro ČR dejte prosím typ disku.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Každé auto chce jiné ET disku to samé platí třeba i u velikosti disku pro 407 jsou tyhle rozměry disku a gum:

7.0 J17 ET48 gumy 215/55 R17 94W

6.5 J16 ET44 gumy 205/60 R16 92V

Odesláno
aky ET rozmer je najlepsi.. moc sa nevyznam vlastne co to cislo je........ je lepsie mensie cislo ci vacsia,? ake je minimum,?? diky

čím menšie ET, tým lepšie, čím menšie ET tým je disk viac vysunutý von a tým je menšia šanca, že by zachytával o brzdový strmeň)

Odesláno

aj keď je origo ET 44 ( 16\"), 48 ( 17\") a 46 (18\"), pokiaľ nemáš origo alu, tak sa týchto čísiel moc držať nemôžeš pretože dôležitý je tvar disku (lúčov), aj pri dodržaní ET ti môžu drieť o strmeň. Odporúčam buď certifikovaný disk priamo pre 407 alebo necertifikovaný disk pred kúpou namontovať a vyskúšať.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...