Monachus Odesláno 14. září 2013 Odesláno 14. září 2013 Zdravým!Mám taký problém z ostrekovačmi že zapnem zadne ostrekovanie a spusti sa mi ostrekovanie čelného skla a spusti sa zadný stierač.Neviete mi niekto poradiť kde je problém. Ďakujem Citovat
elton Odesláno 14. září 2013 Odesláno 14. září 2013 Budeš mít asi přehozené hadičky na čerpadle ostřikovačů. Citovat
dvoumetrovazizala Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 Když tak si někde najdi jaký tam máš typ motorku. U předchozího auta jsem měl motorek za předníma podběhama. Napájení měl 2 vodičovy a volba okna se tam řešila posouváním malyho válečku s těsněním ve spodní části - těsnění časem naboptnalo a potom se ten váleček nepřesouval. Ale stačilo pár tahů po brusnym papíru a byl klid. Netuším jak máš stary auto, ale možnost že se ten rozdělovací váleček bloknul tady je... pro inspiraci... http://search.seznam.cz/?q=oprava+motorku+ost%C5%99ikova%C4%8D%C5%AF+renault+megane&su=b&sId=z2W6U2clw3lyqajthR6C&aq=-1&oq=oprava+motorku+ost%C5%99ikova%C4%8D%C5%AF+renault+megane&sourceid=top&thru= Citovat
Monachus Odesláno 15. září 2013 Autor Odesláno 15. září 2013 Ďakujem skúsim na to pozrieť potom dám vedieť ako to dopadlo:) Citovat
KillJoy Odesláno 16. září 2013 Odesláno 16. září 2013 Mám podobný problém s tím rozdílem, že mě se stěrač s ostřikovačem zadního skla spouští sám od sebe. Diagnostika dle servisu je bez poruchy a samy neví čím to může být. Mají varianty typu poškození komforní jednotky nebo samotný ovladač. Jenže s jistotou to neví. Osobně v tom čuchám chybu ukostření a nebo něco podobného, ale jelikož nejsem eletrikář a nevím co bych na kabelovém svazku měl hledat za vady budu se zřejmně muset znovu obrátit na servisní síť Peugeot s výsledkem nejistým, to bude zase peněz Citovat
MATTESS00 Odesláno 26. červen 2018 Odesláno 26. červen 2018 Skutečně to samovolné ostříkání zadního okna dělá špatný motůrek? Nějaké zkušenosti za ty roky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.