Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

najeto cca 55000. Manželka vyrazila na důležité jednání... A najednou hláška: Engine faulty repair needed. Pak to chviličku jelo normálně, ale najednou co cuklo, a výkon byl v pr…. A ať se šlapalo na plyn jak chtělo, tak auto prostě nejelo…

Zkusil jsem to sám – ujel jsem asi 300 m a to samé.. jako kdyby se elektronika zcvokla.. nebo jako kdyby byly vstřiky pryč- ale to nepřichází takto najednou.. Je to zvláštní – a pasuji to na elektroniku – tu Francouzi „umí“ Nebo máte někdo nějakou jinou info co by to mohlo být?

Peugeot 3008, 1,6 THP, Allure

Odesláno

Spadlo to do nouzového režimu kvůli závadě na motoru. Radši s tím moc nejezdit, aby náhodou nebyly skočené rozvody. Určitě to chce diagnostiku a pak se uvidí.

Odesláno

HonzaZ: Tak to jsi mi řekl novinku :D:D:D - spíš jsem se chtěl tady poptat, jestli se s tím někdo nesetkal, a případně proč... no neboj - auto jelo do servisu - na vlečňáku - a tam: výměna cívky vstřiku, výměna svíček a dolití oleje - s oznámením, že ho rovnou dolili... že tam mám stejně jít za 2500 km na garančku. A na můj dotaz, jestli by tedy nechtěli udělat tu garančku hned - abych tam s tím nemusel - pokýval a oznámil: \"no jo, to by taky šlo\" - následovalo pár drobností, které jsem si musel vyžádat znovu já - proč se točí \"sahara\" u studeného motoru atp... no - servis jak má být, :D :D :D

Odesláno

Hm s touhle rekcí ti budou lidi ochotně radit... ;)

... předpokládám, že máš puštěnou klimu a proto se točí u studeného motoru sahara na první rychlost stejně jako u všech aut. Ale to pro tebe asi není novina...

Odesláno

Art007, nechápu proč jsi sem vůbec dával tento dotaz, když je ti vše jasné. S podobným problémem se určitě setkalo dost lidí, ale nikdy to neznamená že příčina je vždy stejná;)

• O 1 rok později...
  • O 1 měsíc později...
Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Tak mám čerstvou zkusenost i já. Jezdim jezdim, zastavim se na oběd a už to nejede. Respektive jede, ale bídně. Co mě ale zarazilo je, ze žádná chybová hláška, motor podle zvuku nic zvláštního chod motoru se mi zdál také v pohodě. Vypnutí motoru několikrát nepomohlo, tak jsem na noc vypojil baterku a už to zase jede? Nějaký nápad?

Upraveno uživatelem Návštěvník

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...