Art007 Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 najeto cca 55000. Manželka vyrazila na důležité jednání... A najednou hláška: Engine faulty repair needed. Pak to chviličku jelo normálně, ale najednou co cuklo, a výkon byl v pr…. A ať se šlapalo na plyn jak chtělo, tak auto prostě nejelo… Zkusil jsem to sám – ujel jsem asi 300 m a to samé.. jako kdyby se elektronika zcvokla.. nebo jako kdyby byly vstřiky pryč- ale to nepřichází takto najednou.. Je to zvláštní – a pasuji to na elektroniku – tu Francouzi „umí“ Nebo máte někdo nějakou jinou info co by to mohlo být? Peugeot 3008, 1,6 THP, Allure Citovat
HonzaZ Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 Spadlo to do nouzového režimu kvůli závadě na motoru. Radši s tím moc nejezdit, aby náhodou nebyly skočené rozvody. Určitě to chce diagnostiku a pak se uvidí. Citovat
Art007 Odesláno 12. září 2013 Autor Odesláno 12. září 2013 HonzaZ: Tak to jsi mi řekl novinku :D:D - spíš jsem se chtěl tady poptat, jestli se s tím někdo nesetkal, a případně proč... no neboj - auto jelo do servisu - na vlečňáku - a tam: výměna cívky vstřiku, výměna svíček a dolití oleje - s oznámením, že ho rovnou dolili... že tam mám stejně jít za 2500 km na garančku. A na můj dotaz, jestli by tedy nechtěli udělat tu garančku hned - abych tam s tím nemusel - pokýval a oznámil: \"no jo, to by taky šlo\" - následovalo pár drobností, které jsem si musel vyžádat znovu já - proč se točí \"sahara\" u studeného motoru atp... no - servis jak má být, :D Citovat
koblih69 Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Hm s touhle rekcí ti budou lidi ochotně radit... ... předpokládám, že máš puštěnou klimu a proto se točí u studeného motoru sahara na první rychlost stejně jako u všech aut. Ale to pro tebe asi není novina... Citovat
HonzaZ Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Art007, nechápu proč jsi sem vůbec dával tento dotaz, když je ti vše jasné. S podobným problémem se určitě setkalo dost lidí, ale nikdy to neznamená že příčina je vždy stejná Citovat
duši Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 Zakarbonovaní motoru. Dolevat aditivum ať se to vypálí. Jedna z možností. Citovat
Návštěvník Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 (upraveno) Tak mám čerstvou zkusenost i já. Jezdim jezdim, zastavim se na oběd a už to nejede. Respektive jede, ale bídně. Co mě ale zarazilo je, ze žádná chybová hláška, motor podle zvuku nic zvláštního chod motoru se mi zdál také v pohodě. Vypnutí motoru několikrát nepomohlo, tak jsem na noc vypojil baterku a už to zase jede? Nějaký nápad? Upraveno 28. leden 2015 uživatelem Návštěvník Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.