Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak jsem to dnes hledal v BSI a nenašel. Dokonce jsem si aktivoval aut.brzdu do menu v obrazovce, ta mi funguje. Přisvěcení mlhovkama tam nikde nemám.

Upraveno uživatelem A-daS
Odesláno

Pokud máš RNEG navi, tak ta brzda nejde do menu. Člověče, to je takový problém projet nabidku konfigurace? Buď je to v osobním nastavení nebo různé. Já si tohle opravdu nepamatuju, prostě to vždy najdu. Jakou máš verzi dia?

Odesláno

Pokud máš RNEG navi, tak ta brzda nejde do menu. Člověče, to je takový problém projet nabidku konfigurace? Buď je to v osobním nastavení nebo různé. Já si tohle opravdu nepamatuju, prostě to vždy najdu. Jakou máš verzi dia?

Tak je to vyřešeno. Brzda tedy nejde a mlhovky u mě taky ne. Alespoň že se natáčí xenony:-)

Odesláno

Asi záleží na typu BSI. Mám taky xenony a ty mlhovky mi šli nastavit

Asi jo. Mám tam jen natáčecí světlomety s AFS nebo tak nějak to bylo napsáno.

Odesláno

Tak se mi dnes nepodařilo nastavit cornering na starší 5008 z r. 2010. I když měla halogeny, nikde volba přisvěcování nebyla. V osvětlení jsem to zkoušel, ale nefungovalo (přisvěcování řízené BSI - nebo tak nějak).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...