Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No tak vono to není zase taková výhra. Třa pro pojíždění ve městě je to dost záhul na baterku. Nicméně to co by mě štalo opravu hodně je odstínění GPS. To by mi vadilo asi poměrně dost.

Odesláno

25 km je asi OK. pokud bys jezdil někde 5 km tak je to celkem problematická kombinace. Startování studeného motoru, svícení a ještě spotřeba toho skla znamená, že se ti baterka nestačí dobít. Ale při 25 km to bude OK.

Guest servisman
Odesláno

ono zapneš okno na pár minut a máš odmrznuto setřeš a vypneš ohřev pak jedeš domu .Mne jen štvalo to drbat při -10 a byla ledovka na skle pak se jen poškodí sklo.Tak to zapneš odmrazíš setřeš a jedeš ani z auta nelezeš ven.Jak říkal kolega než vyjedu čelní sklo ok a jedu v autě ještě zima , ale hlavně vidím vpřed ;)

Guest servisman
Odesláno

tu jsem měl dva dny pak jen zustaly zbytku jen u dveří nějaký čur...... si ji odřízl pro sebe .Od té doby není nic. Není na to míti garage a v práci přístřešek :aut a to není

Odesláno
No tak vono to není zase taková výhra. Třa pro pojíždění ve městě je to dost záhul na baterku. Nicméně to co by mě štalo opravu hodně je odstínění GPS. To by mi vadilo asi poměrně dost.

Já mám atermické okno a gps je tím taky odstíněné takže navigace v mobilu nemá šanci ale normální velká navigace to pobere i přes to okno.

Guest servisman
Odesláno

o stěrače jsem přišel taky bezramínkový tenkrát je nemělo asi 15 vozidel na parkovišti.

Jinak kolik tě stálo to okno s výhřevem??

Odesláno

tak mna nic bolo pripoistene sklo... faktura bola vystavena na 300e ale trdil ze je rovnaka cena obyc.skla a tak tiez s vyhrevom ....takze sklo183e a zbytok robota plus material na montaz skla ...ale kedze to slo cez poistku si myslim ze si trochu prihodil

Guest servisman
Odesláno

jj tak i to je dobrá cena. Já měl sklo obyč za4500 Kč a s výhřevem 17500 Kč ,ale to nebyl Peugeot.

Odesláno

Neviem či je to ono ale vychádzalo to zo skla :)

A čo sa týka tých kanalikov na odtok vody som fakt na prahu nikde nenašiel.

post-49118-14109633267225_thumb.jpg

[upravil dne 9/9/13 15:50 od sedrik20]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...