h4wk3y Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 bych sel hned i nekolikrat, atrakce, co jsou o necem, ty me bavi Citovat
Péťa Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Neskákal jsem teda padákem, ale třeba bungee jumping už mám za sebou a :super Padákem jsem skákal a v Praze na Matějské byl na podobné \"věži\", ale ta byla podstatně menší. Ale na tohle bych nevlez. Citovat
Jeny Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 na atrakce už nelezu, loni jsem byl v Prateru na obou ruských kolech a začíná se u mě projevovat oborová deformace, protože místo toho, že bych koukal na výhled, jsem kontroloval svary, čepy, závlačky... A na naší místní pouť na atrakce už vůbec nechodim, zvlášť když vidim, jak jsou jednotlivý věci rozestavěný a hlavně když vidím, kdo to staví... Citovat
Voighta Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 V Mirabilandii jsem byl je to tak 10 let dozadu: Padací věž byla mnohem lepší než vystřelovací a pak tam měli takový otočný kladivo a to se provětral nejen žaludek ale i kapsy když člověk vysel hlavou dolů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.