newmanmichaela Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Dobrý den. Před půl rokem jsem koupil za pusu 2.0 HDI.Jak jsem zjistil později,tak byl určo bouraný na předek.ChouLu mi udělal diagnostiku a vyjelo to nějakou chybu na airbagech.Kontrolka nesvítila,zjistil jsem že je vytažená.Víc jsem to neřešil a smířil se s tím,že tam bagy nejsou. Včera se mě nějak začal hinglat volant a zároveň jsem chtěl opravit nefunkční vypínání blinkru volantem po vrácení do roviny,tak jsem to musel rozebrat.Šroub co drží volant jse dotáhl a páčku blinkrů opravil,ale zjistil jsem,že airbag tam je,jen není zapojenej konektor.Je tam asi komplet novej volant z novějšího typu,protože,když jsem chtěl demontovat airbag,tak tam je taková pružinka,kkterá se musí vymáčknout.Podle \"Jak na to\" tak by tam měli být dva šroubky. A otázka,co stím airbagem? Mám zapojit ten konektor?Nebo je to o držku? Dík moc..... Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Předpokládám, že jednotka bude \"bouchlá\" a ten bag tam někdo dal jen proto že neměl vhodnou záslepku. Takže připojit můžeš, ale asi nebude fungovat dokud nevyměníš i jednotku (případně reaktivuješ) a nedoplníš ostatní bagy nebo pyropásy a pod. Ty samozřejmě můžeš nahradit odpory a nechat jen ten jeden... Citovat
newmanmichaela Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 Airbag tam je už jen u spolujezdce a ten kdyby byl bouchlej,tak by to museli vyměnit celou palubku?A tu jednotku jde reaktivovat na obyčejné diagnostice,nebo musím do Peugeotu? Citovat
pito.za Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Na 206-ke sa da vymenit iba airbag spolujazdca nie cela pristrojovka.A v peugeote ani orig diagnostikou jednotku nereaktivujes len najst niekoho kto to vie. [upravil dne 1/9/13 14:29 od pito.za] Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Airbag tam je už jen u spolujezdce a ten kdyby byl bouchlej,tak by to museli vyměnit celou palubku?A tu jednotku jde reaktivovat na obyčejné diagnostice,nebo musím do Peugeotu? Ani v Pežo ani s PP2000 nelze. Je to i zakázané. Na netu nadeš lidi co to dělají. Nicméně cena bývá stejná jako jednotka z vrakoviště, takže bych koupil jinou jednotku. Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Matně si vzpomínám, že byla KO jednotka a rozpojenou roznětku to vůbec neřešilo... Takže přehrát nebo sehnat jinou Samozřejmě ale až po tom, co budeš mít všechny pytle a pyropásy... Druhá věc.. šroubky na volantu nemáš, máš už pružinu.. jedná se o multiplex a to je správně.. jinak pružinka vs. šroubky nejsou zaměnitelné, takže tam nic jiného nedáš.. Věc třetí.. ve volantu by jsi měl mít dva konektory pro airbag.. pytel ve volantu má dvě roznětky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.