Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den.

Před půl rokem jsem koupil za pusu 2.0 HDI.Jak jsem zjistil později,tak byl určo bouraný na předek.ChouLu mi udělal diagnostiku a vyjelo to nějakou chybu na airbagech.Kontrolka nesvítila,zjistil jsem že je vytažená.Víc jsem to neřešil a smířil se s tím,že tam bagy nejsou.

Včera se mě nějak začal hinglat volant a zároveň jsem chtěl opravit nefunkční vypínání blinkru volantem po vrácení do roviny,tak jsem to musel rozebrat.Šroub co drží volant jse dotáhl a páčku blinkrů opravil,ale zjistil jsem,že airbag tam je,jen není zapojenej konektor.Je tam asi komplet novej volant z novějšího typu,protože,když jsem chtěl demontovat airbag,tak tam je taková pružinka,kkterá se musí vymáčknout.Podle \"Jak na to\" tak by tam měli být dva šroubky.

A otázka,co stím airbagem?

Mám zapojit ten konektor?Nebo je to o držku?

Dík moc.....

Odesláno

Předpokládám, že jednotka bude \"bouchlá\" a ten bag tam někdo dal jen proto že neměl vhodnou záslepku. Takže připojit můžeš, ale asi nebude fungovat dokud nevyměníš i jednotku (případně reaktivuješ) a nedoplníš ostatní bagy nebo pyropásy a pod. Ty samozřejmě můžeš nahradit odpory a nechat jen ten jeden...

Odesláno

Na 206-ke sa da vymenit iba airbag spolujazdca nie cela pristrojovka.A v peugeote ani orig diagnostikou jednotku nereaktivujes len najst niekoho kto to vie.

[upravil dne 1/9/13 14:29 od pito.za]

Odesláno
Airbag tam je už jen u spolujezdce a ten kdyby byl bouchlej,tak by to museli vyměnit celou palubku?A tu jednotku jde reaktivovat na obyčejné diagnostice,nebo musím do Peugeotu?

Ani v Pežo ani s PP2000 nelze. Je to i zakázané. Na netu nadeš lidi co to dělají. Nicméně cena bývá stejná jako jednotka z vrakoviště, takže bych koupil jinou jednotku.

Odesláno

Matně si vzpomínám, že byla KO jednotka a rozpojenou roznětku to vůbec neřešilo... Takže přehrát nebo sehnat jinou ;) Samozřejmě ale až po tom, co budeš mít všechny pytle a pyropásy...

Druhá věc.. šroubky na volantu nemáš, máš už pružinu.. jedná se o multiplex a to je správně.. jinak pružinka vs. šroubky nejsou zaměnitelné, takže tam nic jiného nedáš..

Věc třetí.. ve volantu by jsi měl mít dva konektory pro airbag.. pytel ve volantu má dvě roznětky ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...