Paulz Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Chtěl jsem se jen zeptat, nevíte jak by šla upravit nebo upevnit aby v provozní pozici loketní opěrka líp držela? Což o to, je celkem dobrá, ale jak do ní člověk trochu nechtíc štouchne tak se posune nazpět... Citovat
Ajap Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Asi nijak, mám to úplně stejně. Mně to nevadí a nestává se mně to, ale manželka občas nadávala. Zkoušel jsem to reklamovat, ale bylo to shledáno bez závad. Citovat
Paulz Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 Asi si to chce dávat víc pozor. Ještě kouknu jestli by se nějak nešlo dostat dovnitř a upravit. Reklamace těžko může projít-ono to drží, ale né moc... Citovat
Ajap Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 No já jsem to zkoušel, ale nepovedlo se. Citovat
Paulz Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 Jde vrch loketní opěrky nějak jednoduše sundat? Citovat
Ajap Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Právě, že nejde. Zkoušel jsem ji taky sundat celou, abych ji mohl rozebrat na stole. Je vzadu chycená na dvou šroubech, ale ještě je tam třetí místo někde vevnitř ve středovém tunelu - to už jsem radši nerozebíral. Bral jsem to celé jako úspěch - sice se mně nepovedlo s tím nic udělat, ale zase jsem nic nezničil:D Citovat
Paulz Odesláno 3. září 2013 Autor Odesláno 3. září 2013 Ono je hlavně blbě udělaný mechanismus co má držet loketku v krajních pozicích. To jsou na každé straně loketky dvě vyvýšeniny s umělé hmoty. Takové typické čínské řešení... [upravil dne 3/9/13 11:59 od Paulz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.