Jmag_1 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Zdarec chlapi sehnal jsem křídlo z bouraný 206 a je tak trochu škrábnutý.Potřeboval bych poradit co s tim.Jestli se dá rozlestit a nebo jestli to budu muset obrousit a zase cely nalakovat nebo ja.Tady jsou obrázy :-) Citovat
koblih69 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Záleží co čekáš... většina z těch škrábanců by zamaskovat šla, ale ne všechny. Odmastil bych to a několikrát stříknul rozstřikovým lakem. Citovat
Jmag_1 Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 Hele jde mi o to aby to nejak vypadalo vim ze ze z toho novy neudelam to bych musel cely zbrousit zakytovat a nalakovat.Prosim te a co je ten rozstrikovy lak?dík PS:Nemas naky ICQ nebo Skype.? :-) Citovat
koblih69 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 http://www.mjfinal.cz/barvy-a-laky/barvy-ve-spreji/sprej-motip-rozstrikovy-lak-150-ml-2634-detail/ Źádný ICQ ani Skype nemám ... Citovat
Jmag_1 Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 Oká a postup teda odmastit a nastrikat rozstrikovym lakem a nechat zaschnout a pak rozlestit trba pastou Tempo? Citovat
koblih69 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Kup si ten rozstřikový lak a smirkový paír pod vodu zrnitost 2000 (případně 1500 ale ne hrubší), tím to lehce přebrus přes ty škrábance a pak to stříkni více vrstvami ( nech to vždy zaschnout) . Pak to klidně můžeš přeleštit leštící pastou (klidně tempem) Citovat
machulda Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Zdravím, budu se snažit opravit odloupanou sříbrnou metlu. Chci se zeptat, jak se pracuje stím rozstřikovýl lakem? Stříká se ještě pod bezbarvý lak nebo až na nej? Je potřeba barevný lak ještě nějak přebrousit? Kdybych to potřeboval ještě nějak rozleštit, leštit před bezbarvým lakem, nebo až po zaschnutí bezbarvého laku? Dík za rady Citovat
koblih69 Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Rozstřikový lak má jen srovnat původní vrstvu s novou. Je to vlastně průhledné rozpouštědlo, které naleptá horní vrstvy a spojí vše dohromady. V tvým případě těžko radit bez foto. Citovat
machulda Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 foto nemám, teprve to budu bělat. Zatím to mám jen obroušený na čistý kov, zaveno koroze a natřeno odrezovačem. Budu na to dávat tmel, plnič,barvu a bezbarvej lak. Jde mě o to, že když nebude přene sedět odstín, jak to co nejlépe zamaskovat. Jestli se to dá nějak rozleštit? čím a jestli před bezbarvým lakem, nebo až po? Nebo tím Rozsřikovým lakem, jestli před nebo až po bezbarvém laku? Citovat
koblih69 Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 U metalízy? Nic nezamaskuješ Když to má k něčemu vypadat tak jesině od hrany po hranu. Zástřik ještě tak u barvy max 2-3 roky staré a i tam to bude znát. Citovat
machulda Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Tak to si mě nepotěšil;)....Ale co se dá dělat....Už to je obroušný, tak to nějak spatlat budu muset Sna to nebude uplně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.