Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den.

V květnu jsem ženě koupil starší 206 najeto 160000,na ježdění po Brně a na zahradu.Po 100 km jsem musel vyměnit spojku zároveň se měnil olej a olej.filtr.Palivový a vzduchový byl měněn,týden před tím,co jsem to koupil-údajně.

Posléze mi to v Brně napichl ChouLu na diagnostiku,s tím ,že je vše v cajku,jen je třeba vyměnit jeden žhavič.K tomu jsem se zatím nedostal.

Teď k problému.Ženě po nastartování auto zdechlo,po opětovném nastartování bohužel otáčky po šlápnutí na plyn zůstaly na minimu,po pořádným sešlápnutí se to probralo.Mě se dnes stalo,že asi po ujetí 20km,jsem se chtěl rozjet na zelenou,bohužel znovu motor jakoby nereagoval na přidání plynu a otáčky kolísali na minimu a motor jakoby chtěl zdechnout.Po chvíli O.K.

Chci se zeptat,co by to mohlo být?Stává se to ať je motor studený,či teplý.Mockrát děkuji za nějaký rady.......

Odesláno

Děkuji moc za radu.No dnes když se mi to stalo,tak jsem to pořádně protáhl a za autem černo jak z lokomotivy.

Na svým Mondeu jsem tam vystřihl plech a zaslepil to.Jde to i tady nějak?

[upravil dne 26/8/13 14:18 od newmanmichaela]

Odesláno

Tak jsem se nasral a teď večer jsem si udělal malý kolečko okolo Brna a pořádně jsem to protáhl do vyšších otáček.

A ono to má mnohem lepší tah a hlavně to nezdechá a z výfuku už se tak nehulí....Ona moja baba byla zvyklá jezdit s Mondeem a tak jezdila jak s hovnama,v nízkých otáčkách a asi se ten egr ventil zasral......Třeba to pomůže....:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...