vícha Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Zdar všichni, nechal jsem si vyměnit homogenní kloub na levém předním kole, ale od té doby mi zbruba po kilometru jízdy svítí ABS. Dotyčný se dušoval, že je to zaručeně správný homogen, že se jiný na P406 nedělá, byl v sadě s manžetou, sponami a vazelinou... Dnes mi to nedalo a změřil jsem průměr v místě zubů na snímač ABS (100mm) a počet zubů (29) na starým. Na novým byl počet zubů 48!!! Předpokládám, že to je důvod k tomu, aby ABS nefungovalo... Vyřešila by problém výměna i na pravém kole za kloub se 48 zuby, nebo se to bude hádat i se zadními koli? Snímač jsem měřil, má 1,5kohm, stejně jako na pravém kole. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky za odpověď... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vícha Posted August 23, 2005 Author Share Posted August 23, 2005 Odpovědi jsem se nedočkal... Tak jen snad pro ty, kteří by si jej chtěli měnit sami, prodávají se dva typy, jeden 29, druhý 48 zubů, tak si kupte ten správný, aby jste nedopadli jak já ( dva litry v prd...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts