Tommassek Odesláno 24. srpen 2013 Odesláno 24. srpen 2013 Zdravím, jaká je možnost záměy čerpadel Lucas Epic? Jedná se o P406 2.1TD, je možnost dát čerpadlo třeba z 806, nebo Xantie? Jde o to že mi zlobí čerpadlo, auto si samo přidává plyn, na voloběh občas mi cukne i pri jizde, je možnost že když předchozí majitel menil cerpadlo, že tam dal čerpadlo z něčeho jiného a proto to zlobí?? Citovat
LORD_mapiv Odesláno 24. srpen 2013 Odesláno 24. srpen 2013 myslím, že by mělo být záměnné.. pokud máš podezření na čerpadlo, doporučuji zajet prvně na diagnostiku.. tu závadu co píšeš, tak si myslím, že spíš bude dělat zelené čidlo teploty vody co je zboku na motoru.. a mám pocit, že už jsem to tu jednou psal.. Citovat
Tommassek Odesláno 24. srpen 2013 Autor Odesláno 24. srpen 2013 o tady to píšou jinak: http://www.peugeotclub.eu/forum-tema/skube-406-2-1-td-12v-8451 Ale a diagnostice to právě nic neukazuje... a jak zjistím bez diagu, jestli je to tím čidlem? když ho odpojím děje se něco?? Citovat
crazybiker Odesláno 24. srpen 2013 Odesláno 24. srpen 2013 Pasuje to aj:xantie, novsia 605,806,ulysse,evasion,novsia xm... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.