Přejít na obsah

Tommassek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

Věci klubové

  • Rok výroby
    1996

Profilové informace

  • Město
    Mělník
  • Stát
    Česká republika

Tommassek's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Tommassek

    Otáčky prosím poradte

    Zdar chlapi, prosim vás poradte at vím kde mohu hledat..:/ jde o to že auto při jízde, (obcas) nedrží otáčky lítají cca 1000-1100 při vyřazení a při jízdě to občas škube, dělá to ruzné, někdy to udělá, někdy ne...ěkdy to dělá celou jízdu a někdy jen třeba 10 minut..a pak to zase jede normálne...prosím chlapi...poradte nevím si stím rady a dát to do servisu na to nejsou peníze..
  2. Tommassek

    Otáčky prosím poradte

    Chlapi to nikdo nechce poradit?
  3. Tommassek

    Otáčky prosím poradte

    Heledte chlapi, vím že to je asi blbost, ale to auto zlobí jen když je tam mílo nafty, když natankuju tak to auto jede normálně...co stím??
  4. Mám stejný problém, akorát na 2.1 TD, jeden kolega tvrdí že to je zelené čidlo na teplotu vody co mám na motoru, tak nevím a a jiném foru jsem se dočetl ze to je náký ventil na čerpadle...ale při studenem motoru mi to nedělá...jakmile se zahřeje tak mi volobežné otacky lítají mezi 1000-1200, a občas mi to i cukne za jizdy...
  5. Tommassek

    Záměna čerpadel Lucas Epic

    o tady to píšou jinak: http://www.peugeotclub.eu/forum-tema/skube-406-2-1-td-12v-8451 Ale a diagnostice to právě nic neukazuje... a jak zjistím bez diagu, jestli je to tím čidlem? když ho odpojím děje se něco??
  6. Zdravím, jaká je možnost záměy čerpadel Lucas Epic? Jedná se o P406 2.1TD, je možnost dát čerpadlo třeba z 806, nebo Xantie? Jde o to že mi zlobí čerpadlo, auto si samo přidává plyn, na voloběh občas mi cukne i pri jizde, je možnost že když předchozí majitel menil cerpadlo, že tam dal čerpadlo z něčeho jiného a proto to zlobí??
  7. Tommassek

    Otáčky prosím poradte

    nene ted to zaclo...
  8. Tommassek

    Otáčky prosím poradte

    Ted jsem koukal na náký peugeot forum, a resej tam nákej ventil na cerpadle..co vypíná naftu...
  9. Tommassek

    Otáčky prosím poradte

    tak jsem to již koupil...
  10. Tommassek

    Otáčky prosím poradte

    Chlapi, prosím poradte mi... jsem z toho špatej...motor jede skvělě ale tohle mě zlobí..
  11. Zdar hosi, u auta mi porad lítají otáčky, auto chvili bublá a z ničeho nic si samo prida, jakoby proslape plyn, a pak zase bubla, a když se auto zahreje kolisají otačky 1000-1100 otacek, emuze to být ta divná krabicka jak je lako plynu a ten konektor co tam je na tom? JInak je to 2.1TD rv 1996 [Edited on 28/8/13 21:32 by Tommassek]
  12. Jinak jsem zjistil ze mi nespíná sahara, tak jsem odpojil náký čidlo vedle cidla na teplotu vody a najedou se rozjeli oba dva vetreáky na plý koule...a teplota se už drží na 90-95, tak je to lepší...zkusím jeste propláchnou chladič octem, jak mi radil kámoš, ale co stím čidlem...??
  13. Heledte chlapi, nebyl by někdo v okolí mělníka co by se v tom vyznal? že by mi řekl jestli to auto má smysl??
  14. Zdar chlapi, mám problém, kdž nastartuju auto, občas mi nedrží otáčky a skáčou 1000-1200, když prošlápnu plyn, někdy to zmizí, a do toho se přehřívá voda... Co to může být? termostat?
  15. Tak novinka, zda se mi že se auto přehřívá, při nastartování je vše ok, po chvilce když je zahřaty motor, začnou otáčky lítat cca 1000-1200, a motor se postupě zahřívá, je to spojené, nebo to může mít odlišné závady?? Při odpojení čidla teploty, a otočení kličkem, teplota zustane dole, takže čidlo je ok
×
×
  • Vytvořit...