jury_85 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Zdravím Vás, chtěl bych požádat , zda někdo nemá problém jako já o chybném udaji o spotřebě na 1,6HDI. Počítač mi píše aktuální kolem 20l/s a průměr 18l/s. Dříve to psalo něco kolem 6l ale po cestě do Chorvatska se to zbláznilo. Mimo to se mi rozsvítila kontrolka ABS a ESP,a myslím že mi někde uniká i voda z chladiče. díky Citovat
mmartinkovic Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 No, a voda Ti chyba ? Mohol by si skusit, ci po vynulovani, resp. ked odpojis baterku a po 2 min zapojis spat a budes jazdit, ci to bude klesat. Je to mozno zalezitost na 500 km aby sa to nejako ustalilo. A skutocna spotreba je aka ? Ale ako pise ChouLu tak DIAGnostika Citovat
Milhaus65 Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Vodu budeš muset najít, ale tu spotřebu máš asi přeplou na \" Itala\" . V menu , nastavení, jednotky a vyber l/100 km, místo km/l Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.