Miloslavik Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Zdravím,potřebuji poradit jak odstraním oděrky od kamínků a drobné škrábance na mém mazlíku,něco jsem tu již na foru našel ale nejsem s toho moc moudrý,mám metalízu tmavě modrá Montebello,koupil jsem Turtle Wax modrý i s tužkou ale nejsem spokojen,možná raději koupím černý.Děkuji za vaše názory.Míla Citovat
koblih69 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Ta želva je k ničemu ... odmasti postižená místa, nech si namíchat sprej a po důkladném roztřepání stříkni trochu do víčka a párátkem nanes barvu do odprýsknutého místa. Barva je řídká, takže se rozleje. Citovat
Miloslavik Odesláno 18. srpen 2013 Autor Odesláno 18. srpen 2013 Ta želva je k ničemu ... odmasti postižená místa, nech si namíchat sprej a po důkladném roztřepání stříkni trochu do víčka a párátkem nanes barvu do odprýsknutého místa. Barva je řídká, takže se rozleje. Čím pak rozleštit? Citovat
koblih69 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Normálně, ono to bude nižší než okolní lak, takže není důvod s tím dělat nic speciálního. Samozřejmě bys to potom mohl ještě zakápnout rozstřikovým lakem, pak srovnat 2000 smirkem a zaleštit, ale o moc lepší výsledek to nebude. A vzhledem k poměrně velkému riziku že to třeba probroušís a pod. bych ti to nedoporučoval. Citovat
Miloslavik Odesláno 18. srpen 2013 Autor Odesláno 18. srpen 2013 Normálně, ono to bude nižší než okolní lak, takže není důvod s tím dělat nic speciálního. Samozřejmě bys to potom mohl ještě zakápnout rozstřikovým lakem, pak srovnat 2000 smirkem a zaleštit, ale o moc lepší výsledek to nebude. A vzhledem k poměrně velkému riziku že to třeba probroušís a pod. bych ti to nedoporučoval. Cose stane když na tmavě modrý lak použiju černou želvu? Citovat
koblih69 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Ty barevné T.W. nemají vůbec pro metalízu smysl. Jsou na \"plné\" laky. Nestane se v podstatě nic, ale ani tím nic nezískáš. A cenově jsou poměrně drahé, takže enní moc důvod je kupovat. Nějaké informace můžeš načerpat třeba tady: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.