Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,potřebuji poradit jak odstraním oděrky od kamínků a drobné škrábance na mém mazlíku,něco jsem tu již na foru našel ale nejsem s toho moc moudrý,mám metalízu tmavě modrá Montebello,koupil jsem Turtle Wax modrý i s tužkou ale nejsem spokojen,možná raději koupím černý.Děkuji za vaše názory.Míla

Odesláno

Ta želva je k ničemu ... odmasti postižená místa, nech si namíchat sprej a po důkladném roztřepání stříkni trochu do víčka a párátkem nanes barvu do odprýsknutého místa. Barva je řídká, takže se rozleje.

Odesláno
Ta želva je k ničemu ... odmasti postižená místa, nech si namíchat sprej a po důkladném roztřepání stříkni trochu do víčka a párátkem nanes barvu do odprýsknutého místa. Barva je řídká, takže se rozleje.

Čím pak rozleštit?

Odesláno

Normálně, ono to bude nižší než okolní lak, takže není důvod s tím dělat nic speciálního. Samozřejmě bys to potom mohl ještě zakápnout rozstřikovým lakem, pak srovnat 2000 smirkem a zaleštit, ale o moc lepší výsledek to nebude. A vzhledem k poměrně velkému riziku že to třeba probroušís a pod. bych ti to nedoporučoval.

Odesláno
Normálně, ono to bude nižší než okolní lak, takže není důvod s tím dělat nic speciálního. Samozřejmě bys to potom mohl ještě zakápnout rozstřikovým lakem, pak srovnat 2000 smirkem a zaleštit, ale o moc lepší výsledek to nebude. A vzhledem k poměrně velkému riziku že to třeba probroušís a pod. bych ti to nedoporučoval.

Cose stane když na tmavě modrý lak použiju černou želvu?

Odesláno

Ty barevné T.W. nemají vůbec pro metalízu smysl. Jsou na \"plné\" laky. Nestane se v podstatě nic, ale ani tím nic nezískáš. A cenově jsou poměrně drahé, takže enní moc důvod je kupovat. Nějaké informace můžeš načerpat třeba tady:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...