Chip Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 To co myslis ze je stribrny je moje a je svetlezeleny. Je to u me před dílnou. Citovat
Wext Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 A jo, fakt je světle zelený sorry jinak pěkné coupé Citovat
John Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Wext : to víš V6 je V6 razor: jinak pěkně jsi se do toho s Chipem opřel Citovat
razor Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 Každý coupe je pěkný... A každá barva co se na to dávala má něco do sebe. První coupe co jsem kdy viděl jezdit bylo u nás v ulici právě to světle zelený... Bylo to někdy na základce a už tenkrát jsem si říkal, že bych ho jednou chtěl No a o pár let později to náhodou klaplo a už u mě zůstalo... Citovat
razor Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 Wext : to víš V6 je V6 razor: jinak pěkně jsi se do toho s Chipem opřel No, chip se do toho opřel.. Já ne Já vlastně jen zařídil přejezd (odtah) .... [upravil dne 2.3.2014 22:32 od razor] Citovat
Wext Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 no jo já vím, taky bych chtěl někdy V6 ale ten new motor (152 kW), tak se snad někdy dočkám a pořídím si ho místo toho mojeho lenocha. Problém je ale ten, že se mi to moje coupátko nebude chtít dát pryč a pořídit si jiné, už jsem si na něj při pohled na garáž tak zvyknul, že asi jedině budu muset přikoupit další coupé s V6 ale prodat to moje modré, no nevím to bych asi nezvládl Ale když zase přikoupím jedno s V6 tak to bude zase hodně mastný na provoz a stejně bude jedno stát v garáži, tak nevím je to zapeklitý případ Citovat
Ducatista Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 pokud se ti povede sehnat pěkný coupe s V6, tak se to nový auto velice rychle stane mazlikem, na to se spolehni Citovat
Wext Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 No právě, pokud se povede sehnat tak jo, ale tady v Česku se to určitě nepovede, protože jak jsem slyšel, tak zde je taková tradice, hezky přetočit tachometry Ale naštěstí existuje historie a tam se to projeví, pokud to není bez záznamu I když nevím, jestli bych toho mého dědka dokázal ještě střelit to už snad jen do šrotu, nebo na díly a nebo pak si ho nechat nadále Citovat
Wext Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 No jak se na to červený dívám, tak asi mi ho prodáš bez motoru co ? Ale to mi je pak k ničemu A navíc já radši, když už, tak novější model 152 kW ale jestli mi zbytek červeného daruješ tak se zlobit nebudu A jestli se tě můžu zeptat, tak co máš s motorem na tom zeleném ? Nikde jsem to tady nenašel co s ním je (nechce se mi číst ) Citovat
razor Odesláno 3. březen 2014 Autor Odesláno 3. březen 2014 Hale, je to spíš takovej pokus, jestli to vůbec je motorem.. Prostě nejede- je to slabota.. Už tam nemám původní motor. Ten původní jel dobře, ale vydřela se klika a tekl strašně olej.. takže jsem ho nechal vyměnit a od tý doby to je slabý.. Teď se rozbila převodovka a tak jsem koupil jinou a při tý příležitosti se to komplet prohází, aby se vidělo, jestli to je tím motorem.. Uvidíme, jak to dopadne.. Jinak to červený bude komplet (doufám) Citovat
Chip Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Obe už jezdí :roker Řekl bych ze jedou podobne. To červený spis potřebuje takovej klasickej servis, destičky, kotouče, silentbloky ramen, baterku, pant dveri atp. Jinak se jeví jako celkem udržované. Citovat
Wext Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 tak to jo, já právě taky uvažuji nad jiným motorem, sice stejným 2.0 RFV ale nemá tak nalítáno jak ten můj, ale zase na druhou stranu zvažuji, jestli do toho vůbec jít. Protože to bude stát dost peněz a úsilí a navíc moc to nejede já bych radši V6 ale než vyřizovat ty papíry na úřadě o předělání motoru, tak to radši koupit jiné coupé A vůbec, jak se začne motorem, tak bych už rovnou vyměnil převodovku atd. A to by pak byl ranec Ale jinak to červeně vypadá ještě furt slušně, jen naleštit a opravit pár drobností a bude z něho zase krasavec Ale být tebou tak si nechám obě coupé když se ti jedno pokazí tak vezmeš druhé Citovat
Chip Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Je složeno teď už koukáme co jsme kde zapomněli:aut:aut:aut Citovat
John Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Pěkný to červený je fešák Ostatní samozřejmě taky Citovat
Wext Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Chipe už vím co jsi zapomněl Na tvém coupé ti chybí značka Citovat
razor Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 :o:o :D:D Chip je trochu rychlejší, než ten člověk v Líbeznicích. Citovat
Chip Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Moje neřeš tam se nic nedělalo už dlouho a chybí tam toho víc lízátko, mlhovky,atd. červený je fakt nejvíc líbivé ale paradoxně je na tom teď nejhůř jak jsem psal výše vyžaduje investice oproti zeleným. a je na něm křídlo (což hodně zarytých Coupátkářů odsuzuje), ale tady je řekl bych vkusné. [upravil dne 9/3/14 21:40 od Chip] Citovat
rootsky Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Pěkně . Takové konstruktivní vlákno mě vždycky nabudí. Staví se mi rovný zpevněný plac a malá dílna (přišel jsem už před časem o zázemí a když, tak dělám na \"zelené louce\"), tak ještě potom trochu toho času a snad budu taky slavit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.