Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau mám ještě jeden skromný dotaz,

Já budu mít FULL HD video na blue - ray disku o mě se nejedná.

můj strejda chce stejné video,jenže on nemá blue-ray přehrávač tak mu to video musím převést aby si to přehrál na DVD přehrávači.

Problém:prosím nepište tu že HD video bude zničený když se to převede atd.

Která kvalita obrazu po převedení do formátu MPEG 4 bude ve výsledku lepší:

1.Když celý blue-ray disk už hotový převedu programem na DVD disk?

2.Když soubory AVCHD převedu samostatně do MPEG 4 a pak z těchto samostatně převedených souborů pak strejdovi udělám DVD.

doufám že jste to pochopily co mám na mysly.

dík :D

Odesláno

Kvalita by měla být stejná.Já na toto používám Cyberlink Power director.Nasypu tam soubory mts z kamery,udělám si kapitoly kde chci,popisky + různé ty efekty a další blbosti dokola a spustím převod.Jediné co musím při výrobě hlídat,je to abych se vešel velikostně na DVD disk.Takže vždycky kliknout na možnost Vytvořit disk a mrknout kolik místa,ještě zbývá,případně o kolik už jsem to přešvihl a buď přidat,nebo odebrat nějaý mts soubor.Ale nejdřív převádět soubory zvlášť a pak to lepit dohromady by se mě osobně asi nechtělo.Ale v podstatě je to jedno.

Odesláno

Na to nie je jednoznačná odpoveď, záleží aký dátový tok by mal mať ten mpeg4 súbor, ktorý chceš použiť ako medzistupeň prí výrobe mpeg2 dvd. Podľa mňa je priama cesta lepšia. Ideálne ak by dotyčný mal možnosť prehrávať z dvd nie len dvd formát ale aj napr súbory v iných kodekoch, prípadne využiť usb vstup dvd alebo tv ak ich majú na prehranie videa v lepšej kvalite ako má mpeg2 na dvd.

Odesláno

Já bych osobně udělal střih v HD a pak když to je hotové tak převod do DVD a autorizaci DVD a je to jednodušší. Program to zkomprimuje tak aby se to vešlo a nemáš s tím práci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...