Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar jedna sa o p 407 2.0 hdi . Dnes jak som šiel domov a vchádzal na vedľajšiu cestu klidopido na dvojke zacalo zomnov hádzať cukat. Vyhodil som rýchlosť a pridávalo si to na 1300ot. Skúšal som vypojit váhu vzduchu a po asi 5-10 to prestalotak som ju zapojil a zas bude to váha ? Aj z výfuku to dosť smrdelo ako keby spaloval neviem to opísať. Ďakujem vám

Odesláno

Ano dia ukáže kdy byla regenerace, resp. před kolika km. Pokud už to nehoupe, tak se s tím dá jezdit, než bude další regenerace. Ta potřebuje jet aspoň 10 min. ustálenou rychlostí min 70 km/h

Odesláno

Zdar. Na 99% to bola regeneracia FAP. Pri pridavani plynu trha motorom a na neutrali si pridava otacky. Mala by sa pustit len ked je zahriaty motor. A ked sa spusti, tak najlepsie drzat co najldlhsie na 4. stupni okolo 3000 otacok. Pri vyssich otackach sa to lepsie vypali. Cim vyssi prevodovy stupen, tym je menej citit to trhanie. Hlavne nevypinaj motor pocas regeneracie alebo hned po nej, lebo mozes znicit turbo, lebo je zohriate na ovela vyssiu teplotu ako normalne.

Odesláno

musis pockat az kym sa znovu pusti ta regeneracia. mozno za 200 km mozno kratsie. podla toho ako sa naposledy zregeneroval. ale asi moc nie ak pises, ze si vypol motor :nevim. Ale pusti sa len ked je zahriaty motor. Aspon mne sa este nikdy nepustila pri studenom motore.

Odesláno

no uvidime ... ja som ho vypol ale potom naspet nastartoval a zase to robilo tak som to siel poprehanat a povytacat tak to uz prestalo len neviem ako dnes nestartoval som radsej nechal tak a siel na 406 do prace.. skusim dnes co to urobi

Odesláno

na nazdar ... opet dnes rano to iste ale az po zohriati motora urobil som to tak ako ste mi kazali ale pokracovalo to tak som ho nechal klepkat nech sa poridne schladi turbo... vypol som to a nastartoval uz to nerobilo .... hned som siel na diag. ta vykazala nejake prechodne chyby a jednu ze obmedzenie rychlosti ... tak neviem

Odesláno

Len taka poznamka - na displeji mi ukazuje klasicky spotrebu paliva. Ked pustim plynovy pedal so zaradenou rychlostou, spotreba = 0.0 l/100km. Akonahle mi bezi regeneracia a mam pusteny pedal, poskakuje spotreba okolo 1,5 - 1,6 l/100km. Cize ak citim cukanie auta, moja prva kontrola pustenie pedala, a odsledovanie spotreby. Ak vidim ze neskoci na nulu, ale na spominanych 1,5 l, viem ze bezi regeneracia. Btw, ked bezi regeneracia tak aj s plynom vidno dost podstatny narast spotreby. Cize miesto nejakych klasickych 5,5 l mam zrazu spotrebu 8-9 l. Cize si mozes regeneraciu (ci prave bezi) odkontrolovat aj takto.

[Edited on 15/8/13 09:17 by andrex]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...