sedrik20 Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Nazdar jedna sa o p 407 2.0 hdi . Dnes jak som šiel domov a vchádzal na vedľajšiu cestu klidopido na dvojke zacalo zomnov hádzať cukat. Vyhodil som rýchlosť a pridávalo si to na 1300ot. Skúšal som vypojit váhu vzduchu a po asi 5-10 to prestalotak som ju zapojil a zas bude to váha ? Aj z výfuku to dosť smrdelo ako keby spaloval neviem to opísať. Ďakujem vám Citovat
sedrik20 Odesláno 13. srpen 2013 Autor Odesláno 13. srpen 2013 Alebo tak sa spytam dá sa s tým jazdiť Citovat
HonzaZ Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Ano dia ukáže kdy byla regenerace, resp. před kolika km. Pokud už to nehoupe, tak se s tím dá jezdit, než bude další regenerace. Ta potřebuje jet aspoň 10 min. ustálenou rychlostí min 70 km/h Citovat
sedrik20 Odesláno 13. srpen 2013 Autor Odesláno 13. srpen 2013 Och to neviem ani auto je kúpené z holandska má 170 000 km a to ako sa tá regenerácia robí ? Citovat
jojosavi Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Zdar. Na 99% to bola regeneracia FAP. Pri pridavani plynu trha motorom a na neutrali si pridava otacky. Mala by sa pustit len ked je zahriaty motor. A ked sa spusti, tak najlepsie drzat co najldlhsie na 4. stupni okolo 3000 otacok. Pri vyssich otackach sa to lepsie vypali. Cim vyssi prevodovy stupen, tym je menej citit to trhanie. Hlavne nevypinaj motor pocas regeneracie alebo hned po nej, lebo mozes znicit turbo, lebo je zohriate na ovela vyssiu teplotu ako normalne. Citovat
sedrik20 Odesláno 14. srpen 2013 Autor Odesláno 14. srpen 2013 Takže ja som samozrejme motor vypol . Teraz ho mám zahriat na prevádzkovú teplotu a poprehanat ho ? Citovat
jojosavi Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 musis pockat az kym sa znovu pusti ta regeneracia. mozno za 200 km mozno kratsie. podla toho ako sa naposledy zregeneroval. ale asi moc nie ak pises, ze si vypol motor . Ale pusti sa len ked je zahriaty motor. Aspon mne sa este nikdy nepustila pri studenom motore. Citovat
sedrik20 Odesláno 14. srpen 2013 Autor Odesláno 14. srpen 2013 no uvidime ... ja som ho vypol ale potom naspet nastartoval a zase to robilo tak som to siel poprehanat a povytacat tak to uz prestalo len neviem ako dnes nestartoval som radsej nechal tak a siel na 406 do prace.. skusim dnes co to urobi Citovat
sedrik20 Odesláno 15. srpen 2013 Autor Odesláno 15. srpen 2013 na nazdar ... opet dnes rano to iste ale az po zohriati motora urobil som to tak ako ste mi kazali ale pokracovalo to tak som ho nechal klepkat nech sa poridne schladi turbo... vypol som to a nastartoval uz to nerobilo .... hned som siel na diag. ta vykazala nejake prechodne chyby a jednu ze obmedzenie rychlosti ... tak neviem Citovat
andrex Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Len taka poznamka - na displeji mi ukazuje klasicky spotrebu paliva. Ked pustim plynovy pedal so zaradenou rychlostou, spotreba = 0.0 l/100km. Akonahle mi bezi regeneracia a mam pusteny pedal, poskakuje spotreba okolo 1,5 - 1,6 l/100km. Cize ak citim cukanie auta, moja prva kontrola pustenie pedala, a odsledovanie spotreby. Ak vidim ze neskoci na nulu, ale na spominanych 1,5 l, viem ze bezi regeneracia. Btw, ked bezi regeneracia tak aj s plynom vidno dost podstatny narast spotreby. Cize miesto nejakych klasickych 5,5 l mam zrazu spotrebu 8-9 l. Cize si mozes regeneraciu (ci prave bezi) odkontrolovat aj takto. [Edited on 15/8/13 09:17 by andrex] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.