Jacobsoon Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Zdarec, chci se zeptat jestli někdo zkoušel barvit koberec v interiéru.. Tip na nějakou dobrou barvu, jak to drží? Aplikace atd. Diky za tip a radu Citovat
Cinicman Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Mno, neviem... nedávam tomu veľkú nádej... Akej farby je pôvodný koberec? Nebolo by jednoduchšie / krajšie zohnať kobercovú krytinu v požadovanej farbe a okopírovať pôvodný koberec? Citovat
Tom_206 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Já bych ho nebarvil, odrbe se to .... Jedině tak jak píše Cinic, zavítej do nějáký prodejny s koberci a pak okopíruj tvar původního koberce.. Kdyžtak napiš co chceš za barvu, já bych mrknul u nás v práci na nějákýho vhodnýho kandidáta... Citovat
Jacobsoon Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 Původně byl asi cerny ale teď je spíše šedivý.. Vím ze je to něco jiného ale kdysi dávno sem barvil džíny a drzelo to dobre.. Chtel bych černo cernej Citovat
koblih69 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 To je koberec na zemi, nebo je tím něco obložený? Pokud na zemi tak mám vykoušené 2 způsoby - 1. černé mořidlo na nábytek rozmíchaš v lihu ( nebo koupíš lihové ) a napustíš ho. 2. pokud to není přehnaně velké tak sprej na Vinyl od Motipu a z větší dálky přestříkat. Ale žádnou vrsvu aby se neslepily vlákna! [upravil dne 8/8/13 14:15 od koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.