Hadra Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 NEDOPORUČUJU Autoservis na Plumlovské ulici ( na staré benzínce za autobazarem ). Vždycky polovičnatá nedodělaná práce. Viz moje problémy se spojkou, předtím s víkem ventilů, předtím s destičkama a taky s klínovým řemenem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Tam jsem svého času na škodovce nechal měnit gumy... jinak nevím. Pro díly chodím na Plumlovskou do Hokcaru. Jinak v servisu jsem byl zatím 2x. Jednou u Vašendy v Práglu kvůli repasi nápravy. A cca před měsícem v Hrubčicích kvůli výměně vývěvy. Teď budu ještě něco potřebovat, tak přemýšlím, jestli se obrátím znovu na ty Hrubčice, či na Hokcar (ti mají shodou okolností dílnu taky v Hrubčicích). Kdyžtak dám vědět jak jsem dopadl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted August 15, 2005 Author Share Posted August 15, 2005 No ten servis bere náhr. díly taky v Hokcaru nebo v AZ. Ty Hrubčice už zmiňoval tuším Snowboy, že to tam je v poho. A jinak....ten pneuservis je hnedka ve vedlejších vratech toho servisu. A navíc...Ty máš Hrubčice kousek;) Já se nejdřív budu muset přestěhovat do Smržic:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowboy Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Summary : Prostejovske servisy, ktere se hlasi k Peugeotum (vlastni zkusenost): Blaha, Hrubcice - trochu divnej, ale umi ... prehazoval mi motor vcetne elektriky a spokojenost, dokonce i prijatelna cena. AutoPavlik v Krasicich, nedela sice jen Pazouty, ale ma logo na vyloze. Rozhodne lip vybavenej nez Blaha, ale taky drazsi. Zemanek&Hemelka, Kratka ul, kdykoliv jsem prijel, vyhoveli...delaj i tuning, delali mi sirsi zadni blatniky na CTi a vysledek? Presne podle mych predstav Kdyz beru nejakej nahradni dil, tak v Hokcaru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midiborec307 Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Nevite kde v Prostejove vsude cisti a desinfikuji popř doplnuji klimatizaci krome auto hledi ? a jestli nekde cisti interiery automobilu, vycisteni sedacek osetreni plastu koberecku a tak ? diky moc nemuzu nic najit jen olomouc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts