rocada Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 Zdar přátelé,nějak jsem nepochopil činnost předních senzoru.Pípají jen zadky,předek nehlesne,na diag píšou čeká na signál.Má někdo tucha? Citovat
Milan+ Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 To je dost,že se taky ukážeš. Senzory nemám,neporadím. Kontaktuj Pe.Tra,ten to bude vědět. A co jináč. Citovat
rocada Odesláno 5. srpen 2013 Autor Odesláno 5. srpen 2013 Klasa,moc práce,malá roste jak z vody a autobus nejezdí,lítááááá Citovat
jarmyl Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 V manuálu píšou, že přední se aktivují při pohybu vpřed do 10km/h . Když zastavíš anebo zrychlíš tak se deaktivujou. Z praxe nevim, mám jen zadní Když nevyšel ten srázek tenkrát, tak se ukaž aspoň v Kněžnici Citovat
rocada Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 hosi,strasne rad bych se ukazal,dcerce jsem 8 tydnu a moc jsem ji nevidel,zitra odjizdim do Trebone na chalupu,potrebuju vydechnout,jsem uplne uz na nule. jinak k senzorum,zkousel jsem popjizdet,noha na brzde,noha z brzdy,na dispay se nic nerozne jako u zadnich,proste nic.Prekazka,neprekazka,porad mlci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.