Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přední stěrače nefungují 100% - vyřešeno!

Recommended Posts

Odesláno

U jiná témata mi nikdo neodpověděl, tak proto jsem udělal nová téma. Tím líp.

Byl bych rád, kdybyste mi poradili nebo připomněli nákou chybu..

Stěrače mi fungují jenom střední rychlost, ale přerušovaně a ani rychlejší nestírají. A ještě ta poloha, kde je na jednostírání. Jenže tam to ale já musím držet, dokud nevrátí na místo, jinak mi stojí uprostřed okna.. stejný případ jako ten na youtube ->

, stačí přeskočit na 0:40 .. koukl jsem na relátka, jsou OK, motorek mám Valeo 1999, taky ok ( protože jsem koupil stejný motorek, ale roku 1996 - funguje stejně.. tak nevím, čím to může být.. Jinak v servisu si nevěděli rady.. nevím, jestli opravdu nevědí, nebo se na to nepodívali.. :myslim Díky

[upravil dne 13/8/13 18:32 od Jethro7]

[upravil dne 20/8/13 18:18 od Jethro7]

Odesláno

No jsem na to zapomněl napsat. Jsem koupil páčku a funguje furt stejný.. Pokud vím, že na té páčce je AUTO, tak to je pro autíčko s dešťovým senzorem.. je to tak?

Odesláno

Jo, to jsem si myslel.. Ehm.. Tak už potom nevím, co může být.. jinak bych se chtěl zeptat, jak to sundá větrací mřížku vlevo od volantu. Jen se bojím, abych se nějak rozbil.. že bych se aspoň kontroloval drátky uvnitř palubky. Díky

Odesláno

Ještě prosím, byl by tu někdo ochotný mi poslat el.schému na přední stěrače s dešťovým senzorem. Jinak v šíleném dešti nemůžu vůbec jezdit, když jezdím každý den do práce.. Prosím moc!

Odesláno
ja som mal tento problem ked som mal fiat brava.Chyba bola v motorceku stieracov.Kontakty nesedeli tak ako mali po takom vodiacom kolečku.Ked som ich dal spravne všetko ok.Skus to rozobrat...

Fakt? To jako ze jsou ty kabely prehazeny? A proto zoufale zadam nekoho,kdo by mi poslal el.schema pro tohle s destovym senzorem. A bez uspechu. :(

Odesláno

Nazdar,

Riesil som pred rokmi uplne rovnaky problem...

Tiez som zhanal schemu menil packy, rozoberal motorceky, skusal relatka...

Ale ak mas na aute dazdovy senzor (taka ta vec na predknom okne pri sp. zrkadle) tak vymen ten a na 99% svoj problem vyriesis

Odesláno

To klm16: diky moc. Tak zkusim nekde sehnat senzor a snad to pujde. Jednou asi pred dvema mesici jsem vsiml ze uvnitr pod gelovou destickou je spina. To muze byt pricinou? Nebo neco jineho? Doufam,ze kdybych koupil nekde pouzity a hlavne aby to fungoval.

Odesláno

Ja som na svojim nefunkcom skusal cistit tie gelove stvorceky ale nepomohlo to....

Aaaaa senzor das dole za par minut, cize pri kupe ho samozrejme najprv vyskusaj.

Hned po zalozeni by to malo fungovat normalne....

Odesláno

Dobry den.. Mam ten samej problem... akorat my sterac pracuje jen na 2 stupni na nejrychlejsim a po prepnuti na jine polohy hned zasekne.. dodam taky mam destovy senzor.. ktery sviti silne.. jsou tam tzv. 2 okynka a sviti to na strane spolujezdce.. jakmile sterac zustane viset tak svetlo je slaby.. Vypozoroval sem dneska u odpojeniho motora steracu ze jakmile dam na polohu auto tak rele po asi 15-20s se cvakne... a pak i na tom nejvysim stupnu se proud objevoval v stejny casovy rozmezi... dodam ze zitra planuju nakupik na vrakaci tak sne se neco najde.. dam si na vas a hned pokusim menit destovy senzor...

Odesláno

Tak dnes prezkousen 2 destovy senzor a sterace bezi stejne zasekavaj se a pracuje jen nejvyssi stupen... tak pak my to nedal promeril vse..jen s zkouseckou a proud u motora u kazde polohy je... asi moturek steracu bude po zivotu... zejtra dalsi hledani po vrakaci...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...