Marky Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Od nova mám problém so štartérom, v servise je vždy samozrejme všetko ok. Prejavuje sa to tak, že niekedy pri štartovaní štartér len cvakne a počejem že štartér točí ale len naprázdno, teda netočí motorom. Nejde mi to do hlavy a neviem čo v servise povedať. Veď štartér by mal točiť až keď úplne vysunie pastorok. A keď ho vysunie mal by predsa točiť aj motorom. Môže byť, že ho vysúva len čiastočne, že to stačí na zopnutie štartéra ale pritom nedosiahne na zotrvačník? Pri štartovaní nepočujem žiadne škrípavé zvuky akoby zuby nedosadali. Buď len cvakne a ticho vrčí štartér alebo po niekoľkých opakovaniach normálne pekne naštartuje. Čo môže byť problém? Citovat
Marky Odesláno 31. červenec 2013 Autor Odesláno 31. červenec 2013 Myslíš akože niekedy nezaberie? Citovat
Guest servisman Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Já to vidím na demontáž startéru a promazání. Auto jsi kupoval jako nové či starší? Citovat
Marky Odesláno 31. červenec 2013 Autor Odesláno 31. červenec 2013 Nové a robí to prakticky odnova. Je pravda, že to je služobné a jazdí málo. [upravil dne 31.7.2013 14:35 od Marky] Citovat
Cinicman Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Tak to rieš s autorizákom... máš snáď záruku?! Citovat
Marky Odesláno 31. červenec 2013 Autor Odesláno 31. červenec 2013 Už je po záruke. V záruke sa to prejavilo len párkrát tak som tomu nevenoval pozornosť. Citovat
Cinicman Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Chyba... v záruke si máš nechať všetky blbosti vychytať... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.