Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chcem sa spytat isli by vymenit tie krajne kolieska (cerveny ramcek) vymenit za podobny typ ako je ten v strede ( zlty ramcek) len samozrejme vacsi ? myslite ze by to slo ? pripadne dalo by sa to neako vyrobit alebo niekde zohnat :myslim ? dik

post-41487-14109632522595_thumb.jpg

Odesláno

Zajdi si někde do opravny elektro kde mají náhradní díly, třeba tam něco vybereš ,Tak velký knoflíky jsou tak na sporáku, ale mám je v bílé barvě. Nebo si to nech udělat z hliníku a stříkni matnou černou .:D

Odesláno
Zajdi si někde do opravny elektro kde mají náhradní díly, třeba tam něco vybereš ,Tak velký knoflíky jsou tak na sporáku, ale mám je v bílé barvě. Nebo si to nech udělat z hliníku a stříkni matnou černou .:D

Jo, udělej z hliníku :D ale nechej tak 500kč za výrobu a možná i více :D

Odesláno

mne nejde o cenu :) ide o to ze tieto boli aj v starom modely a do noveho to uz mohli tiez vymenit a divalo by sa na to isto lepsie treba spekulovat lebo kto nespekuluje nic nema :D

Odesláno

ale tak ved to len tak rozmyslam ze co by sa stym dalo spravit :) kazdy si chce vylepsit auto podla svojho gusta netrvdim ze od zajtra tam idem skusat kazdy otocny spinac co najdem :D

Odesláno

V Žiline choď do MB elektroniky kúsok od Grand hotela ... Tam by niečo podobné či už nové alebo použité mohli mať...napr.z nejakého starého receivera.

[upravil dne 30/7/13 21:22 od Juve]

Odesláno

Napsal bych ti co a jak, ale pár lidem by se to zde nelíbilo. Jsou věci ,které raději udělám sám bez rad a nikde to tu nepíši . :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...