Mates2711 Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 nemáte někdo náhodou fotku základní desky ovládání klimatizace? jedná se mi o tuto část Citovat
Bigbadjohn Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 Nějak nechápu co chceš. Vždyť fotku máš. Mám celou náhradní tu desku, tak by nebyl problém to nafotit. Citovat
Milan+ Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 Patrně mu tam jde o tu zakroužkovanou součástku. Citovat
Mates2711 Odesláno 29. červenec 2013 Autor Odesláno 29. červenec 2013 přesně tak, potřeboval bych nafotit tu zakroužkovanou součástku ,předchozí majitel se v tom štoural a poškodil ji,následně nahradil, ale klima nefungovala tak jak má ,já zhruba pochopil jak to má být a nahradil ji jinou ,ted už je to ok ale pro klid duše bych rád věděl jaká je to hodnota, tento obvod způsoboval že čidlo nedovolilo ochladit výměník ,takže pořád zapínala a vypínala ,jen pro informaci Citovat
Bigbadjohn Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 Aha, tak pardon, já na to koukám na mobilu a mám to tak malinkatý, že jsem si žádného kroužku nevšiml. Tak já na to kouknu pořádně a zkusím to nafotit. Edit 2.8.2013: Omlouvám se, ale měl jsem nějaké rychlovky kolem stavby baráku tak jsem to ještě nenafotil. Ovšem dneska mi odřekl zedník co mi měl zakládat 1. řadu cihel Wienerberger Porotherm 50 profi + eko tak se k tomu snad dostanu. Poznámka mimo mísu: Nebo bych to snad dokázal udělat sám? Je k tomu potřeba jakási zakládací souprava s nivelákem (tu snad budu mít) .... chjo ... [upravil dne 2/8/13 11:07 od Bigbadjohn] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 Pozdě, ale přeci. Tak jsem se dneska konečně dokopal abych nafotil to ovládání klimatizace a mám to bohužel úplně jiný než Ty Takže Ti nepomůžu. Citovat
Mates2711 Odesláno 22. září 2013 Autor Odesláno 22. září 2013 To nevadí už je to vyřešeno,funguje tak jak má ,ale moc díky za ochotu:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.