carten Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Chlapy, poraďte mi nikdo adresu ohledně oplastování 406. Jak tak koukám, s tímhle autem se moc nepočítalo. Citovat
McBen Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Nazdar chlape. Zkus třeba MK Koša, mohl by tam něco mít. Ale mám obavy, že toho suma sumárum nikde moc nebude (ve Francii určitě, ale ty ceny). Nejlepší asi je jít vlastní cestou, vzít původní nárazník a na něj dolaminovat vlastní, nebo spíš napasovat spoilery určený na jiný auto. Někdy to pasuje překvapivě dobře a máš jistotu, že to nikde jinde neuvidíš. Citovat
carten Odesláno 12. srpen 2005 Autor Odesláno 12. srpen 2005 U Koši jsem viděl jen prahový nástavce a to dosti šílený, jinak asi mi nic jinoho nezbyde ne řezat a pasovat a řezat a ..... Oni jsou i ty francouzi na tohle dosti tupí, něco vyroběj a pak aby člověk jezdil v sérii Citovat
Honza Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 No Francouzi nejsou tupí, spíš je problem na straně výrobců spoilerů. Drtivá větčina výrobců spoilerů je z německa a tak je pro ně výhodnější pokrýt poptávku na jejich auta. A vzhledem k tomu, že Peugeot jde spíše cestou komfotu a sportovná kategorie není až tak výrazná, tak ani výrobci spoilerů ho nezařazují do svých programů. Sice se dá něco sehnat, ale v porovnání třeba Golfem nebo Kadetem, to vyladá že se na Peugeoty fakt nic nedělá. Já sem všechno vyráběl na koleně. Taky sem nemohl nic sehnat. Citovat
carten Odesláno 13. srpen 2005 Autor Odesláno 13. srpen 2005 Jak jsem čekal......nepoteěil jsi mne holenku Citovat
Guest ZILA Odesláno 13. srpen 2005 Odesláno 13. srpen 2005 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:roker:roker:roker:roker:roker:roker Citovat
Fusion Odesláno 13. srpen 2005 Odesláno 13. srpen 2005 http://www.j-body.org/forums/read.php?f=6&i=54674&t=54674 Co ti blázni používají na tu formu? [upravil dne 13/8/05 Fusion] Citovat
Guest ZILA Odesláno 16. srpen 2005 Odesláno 16. srpen 2005 POLISTYREN ZLATA TO VEC >>Honza---ma určite opravi :D:roker Citovat
paul jane Odesláno 1. září 2005 Odesláno 1. září 2005 Cau vsichni majitele 406tek, mam ten sami problem a nedalo mi a nakonec jsem i zvitezil . Dily na 406 jsem sehnal ve francii a dokonce komleptny plasty jak narazniky tak i prahy. Kdyz by mel nekdo zajem tak me kontaktujte a ja vam zaslu fota. Musim teda rict ze sam je jeste nemam nejsou love , ale az budou jdu do toho. muj mail je pauljane@seznam.cz Citovat
lipnicak Odesláno 1. září 2005 Odesláno 1. září 2005 http://www.power-tuning.fr/c229449.1.html to ste jeste netunily 306ku.Na to se u nas sëzene jen jedna sada spoileru a ty stoji podle myho za prd.Kridilka nepocitam. Na nasich \"polnich\" cestach jsou nizke narazniky nepouzitelne. Citovat
Guest ZILA Odesláno 2. září 2005 Odesláno 2. září 2005 jááááá chudoba kde nato vemu a nebudu krast :P:D:P:D Citovat
paul jane Odesláno 4. září 2005 Odesláno 4. září 2005 Koukne na http://www.pamkitcar.com jsou tam lepsi veci nez na www.power-tuning.fr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.