Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar chlape. Zkus třeba MK Koša, mohl by tam něco mít. Ale mám obavy, že toho suma sumárum nikde moc nebude (ve Francii určitě, ale ty ceny). Nejlepší asi je jít vlastní cestou, vzít původní nárazník a na něj dolaminovat vlastní, nebo spíš napasovat spoilery určený na jiný auto. Někdy to pasuje překvapivě dobře a máš jistotu, že to nikde jinde neuvidíš.

Odesláno

U Koši jsem viděl jen prahový nástavce a to dosti šílený:roll, jinak asi mi nic jinoho nezbyde ne řezat a pasovat a řezat a ..... Oni jsou i ty francouzi na tohle dosti tupí, něco vyroběj a pak aby člověk jezdil v sérii :(

Odesláno

No Francouzi nejsou tupí, spíš je problem na straně výrobců spoilerů. Drtivá větčina výrobců spoilerů je z německa a tak je pro ně výhodnější pokrýt poptávku na jejich auta. A vzhledem k tomu, že Peugeot jde spíše cestou komfotu a sportovná kategorie není až tak výrazná, tak ani výrobci spoilerů ho nezařazují do svých programů. Sice se dá něco sehnat, ale v porovnání třeba Golfem nebo Kadetem, to vyladá že se na Peugeoty fakt nic nedělá. Já sem všechno vyráběl na koleně. Taky sem nemohl nic sehnat. :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Cau vsichni majitele 406tek, mam ten sami problem a nedalo mi a nakonec jsem i zvitezil :). Dily na 406 jsem sehnal ve francii a dokonce komleptny plasty jak narazniky tak i prahy. Kdyz by mel nekdo zajem tak me kontaktujte a ja vam zaslu fota. Musim teda rict ze sam je jeste nemam nejsou love :( , ale az budou jdu do toho. muj mail je pauljane@seznam.cz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...