MartinK123 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Zdravim, zacalo mi trvale svitit prave obrysove svetlo (u spolujezdce). Trvale znamena, ze kdyz zapnu svetla tak se \"navic\" rozsviti i to prave obrysove - pri vypnutych svetlech nesviti nic. Halogeny jsou ok (levy uz byl meneny a pravy zatim ne). Dalkova jsou ok. Blikace jsou ok. Pojistky jsou ok. A navod nic nerika ... Diky Citovat
Tango C8 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Hm, tak tomu nerozumím. Když rozsvítíš světla , nejdřív parkovačky (obrysovky) pak potkavačky, tak obrysovky svítí pořád. Nemáš náhodou levé vypálené, tak si myslíš že když sítí pravé, tak je to špatně? A nebo jsem to nepochopil jak to myslíš [upravil dne 26/7/13 12:13 od Tango C8] Citovat
Juve Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Je to tak ako píše TangoEspace... Máš asi len vypálenú ľavú obrysovku...obrysovky majú svietiť spolu s čočkami (stretávačkami) Citovat
marko306 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Obrysovky majú vždy svietiť, či už s diaľkovými alemo stretávacími svetlami. TangoEspace je dobré napíš Radkovi nech ti zmení nick. [upravil dne 26/7/13 12:47 od marko306] Citovat
adraj Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Juve,dlouho mě nikdo tak nepobavil. Toto se asi brzo chytí Tango,teď Ti to asi zůstane:D podívej se teda do toho levého jestli není prasklá žárovka. Jak píšou kluci,tak má svítit stále Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.