Tony Stark Odesláno 25. červenec 2013 Odesláno 25. červenec 2013 Plánuji výměnu origo repro soustavy. Co mi doporučíte za repro dopředu a co dozadu? 1. Ano o vytlumení dveří vím a budu jej dělat při výměně. 2. Zadní repro budu instalovat do zadního plata. 3. Postupem času přidám zesilovač a \"tubu\" Co se Vám osvědčilo? Mám 307 5dv čili hatchback. Citovat
F.I.K Odesláno 2. srpen 2013 Odesláno 2. srpen 2013 A co kdybys řekl jaký na to máš rozpočet? Potom by ti třeba někdo poradil. Na zadní repro bych se uplně vykašlal a pokud je tam chceš mít jen kvůli pasažérum, tak bych nechal původní a zapínal je jen když to bude nutný. Rádio máš jaké? Citovat
Tony Stark Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Do 3.ooo vč DPH bych se chtěl vejít, tím myslím přední repro komponentní včetně výškačů do palubky. rádio Pioneer DEH-1500UBA Citovat
dodo407sw Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 radio stoji cca 1700kc, takze za 1300Kc vela vody nenamutis... Citovat
safi1 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 3000 korun ? Este by som stym pockal nasetril nejake penizky a potom zainvestoval Dobre reproduktory zacinaju tak od 80 euro Zadne plato nieje zly napad a tam tiez pokial chces dobru hudbu tak uz zainvestuj... Tuba neni zrovna dobry napad ale predpokladam ze chces decetne basy a zosilovač no to je tiez na dlhsie Citovat
Tony Stark Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 špatně se chápeme 3000,- chci investovat do předních repro rádio již mám, zadní plato budu dělat postupem času, tak samo zesilovač. Citovat
safi1 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 JaaJ... Tak to je o niecom inom teda urcite by som neriesil repro pioneer ale minimalne JBL pohladam ti nejake dobre kusy ktore fakt stoja zato pripadne by som skusil GROUND ZERO Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.