Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den. Mám 207 sw 1.6 Hdi r.v 2011. Auto jsem koupil před rokem a půl. Auto byla předváděčka přivezená z francie. Rok staré. Teď mi přestala chladit klimatizace a prej to vypadá že odešel kompresor klimatizace. Už Vám někomu také odešel? Překvapuje mě to tak nového auta. Máte někdo podobnou zkušenost? Mám koupit nový, nebo z vrakoviště? moc děkuji za pomoc

Odesláno

Mám ho v servisu, není to sice peugeot servis. Měli to na diagnostice a hlasí jim to chybu na rozvodové sříni kompresoru. Chladivo bylo vyměněno a doplněno, zkoušeli i vyměnit tlakový spínač a ten byl v pořádku.

Odesláno

Nesepne ani na okamžik. Jen mi je divný jak může odejít kompresor u tak nového auta. Vzhledem že to byla předváděčka už na to nemám záruku. Mám ještě 206 sw najeto 280 000 kilometru a tam všechno funguje, nic jse skoro do oprav neinvestoval. Nevíte o někom kdo dělá repas kompresoru klimatozace?

Odesláno

Kamarat mne neisla klima, lebo som mal dojebabrany termostat, po vymene funguje tak ako ma. zistil som to az pri prvej STk ked som nepresiel, lebo im vyhodilo chybu termostatu. Ja si myslim, ze tam treba hladat. Co sa tyka postrehov, tak raz isla raz nie kedy sa jej chcelo zaplo, najma ak bol motor studeny isla, akonahle sa zohrial vyplo. a potom vobec nic. PO vymene Termostatu vseto ok.

Odesláno

V servise som podoktol ci to nema nahodou nieco spolocne s klimou(myslim termostat) kedze mi nesla, ale samozrejme, ze v servise mi vraveli, ze to s tym nema nic spolocne, ze to iny okruh a bla bla. Vymenili a klima fungovala ako hodinky. Este som podjebkol ze ci? :)

Odesláno

Já mám stejný problém. Mám 207 1.6 vti 88kw rv. 2008 a v servisu peugeotu mi řekli že mi nespíná. A že se to nedá samostatně vyměnit a potřebuju celej novej komopresor. Ale to se mi moc nechce jelikož to není zrovna nejlevnější záležitost. Klima mi přestala fungovat měsic po záruce :( Nevíte někdo co stím? Díky

Odesláno

Pokud je to spojkou, nechá se vyměnit magnet, ale to je většinou ta poslední součást proč to nejde.. může být prázdná, nebo vadný presostat atd... chce to diagnostiku ;);)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...