Curin Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 Dobrý den. Mám 207 sw 1.6 Hdi r.v 2011. Auto jsem koupil před rokem a půl. Auto byla předváděčka přivezená z francie. Rok staré. Teď mi přestala chladit klimatizace a prej to vypadá že odešel kompresor klimatizace. Už Vám někomu také odešel? Překvapuje mě to tak nového auta. Máte někdo podobnou zkušenost? Mám koupit nový, nebo z vrakoviště? moc děkuji za pomoc Citovat
Přema Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 Chce to nejlepe na dia a zjistit co klimě chybí...kompresor to nemusí být.....stačí že je třeba málo chladiva či tak něco a nejede..... Citovat
Curin Odesláno 24. červenec 2013 Autor Odesláno 24. červenec 2013 Mám ho v servisu, není to sice peugeot servis. Měli to na diagnostice a hlasí jim to chybu na rozvodové sříni kompresoru. Chladivo bylo vyměněno a doplněno, zkoušeli i vyměnit tlakový spínač a ten byl v pořádku. Citovat
koblih69 Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 Rozvodová skříň to je asi ta co když příjde manžel domů tak tam najde milence... Když ti někdo zapne klimu a ty koukáš na spojku tak se nesepne ani na okamžik? Citovat
Curin Odesláno 24. červenec 2013 Autor Odesláno 24. červenec 2013 Nesepne ani na okamžik. Jen mi je divný jak může odejít kompresor u tak nového auta. Vzhledem že to byla předváděčka už na to nemám záruku. Mám ještě 206 sw najeto 280 000 kilometru a tam všechno funguje, nic jse skoro do oprav neinvestoval. Nevíte o někom kdo dělá repas kompresoru klimatozace? Citovat
sopranonaj Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 Kamarat mne neisla klima, lebo som mal dojebabrany termostat, po vymene funguje tak ako ma. zistil som to az pri prvej STk ked som nepresiel, lebo im vyhodilo chybu termostatu. Ja si myslim, ze tam treba hladat. Co sa tyka postrehov, tak raz isla raz nie kedy sa jej chcelo zaplo, najma ak bol motor studeny isla, akonahle sa zohrial vyplo. a potom vobec nic. PO vymene Termostatu vseto ok. Citovat
sopranonaj Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 V servise som podoktol ci to nema nahodou nieco spolocne s klimou(myslim termostat) kedze mi nesla, ale samozrejme, ze v servise mi vraveli, ze to s tym nema nic spolocne, ze to iny okruh a bla bla. Vymenili a klima fungovala ako hodinky. Este som podjebkol ze ci? Citovat
ChouLu Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 S klimou má více věcí souvislost... třeba i takový ventilátor sahary... Citovat
Curin Odesláno 24. červenec 2013 Autor Odesláno 24. červenec 2013 Mě fungovala klima dobře až někdy v červnu přestala z ničeho nic chladit. Citovat
Sidney87 Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Já mám stejný problém. Mám 207 1.6 vti 88kw rv. 2008 a v servisu peugeotu mi řekli že mi nespíná. A že se to nedá samostatně vyměnit a potřebuju celej novej komopresor. Ale to se mi moc nechce jelikož to není zrovna nejlevnější záležitost. Klima mi přestala fungovat měsic po záruce Nevíte někdo co stím? Díky Citovat
ChouLu Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Pokud je to spojkou, nechá se vyměnit magnet, ale to je většinou ta poslední součást proč to nejde.. může být prázdná, nebo vadný presostat atd... chce to diagnostiku ;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.