filip.zila95 Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Dobrý den mám problém nedávno jsem si koupil peugeota a mám problém s tím že prostě skoro netáhne 1 a 2 stupen ok ale pak už to je na prd a takové to jak při určitých otáčkách sepne turbo a auto zrychlí se tu nekoná a přitom když odpojím hadici od intercooleru tak to fouká dost tak nevím :myslim dík za rady Citovat
Tantor-BN Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 keď ho na trojke vytočiš do max tak stale slabo zrychluje ? skus sa pozrieť či je turbo dobre zapojene Citovat
mxmen Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 jak by mělo být špatně zapojené,?? to nechápu Citovat
filip.zila95 Odesláno 24. červenec 2013 Autor Odesláno 24. červenec 2013 také nechápu dobře zapojené turbo ale nevím jak vytočit na max prostě když to přesáhne tak 3500 ot/min tak too bíle kouří jak prase Citovat
filip.zila95 Odesláno 24. červenec 2013 Autor Odesláno 24. červenec 2013 voda mi mizí ale vždy zmizí jen o 2 cm níž než je ryska a pak už to zůstane to nechápu Citovat
Tantor-BN Odesláno 25. červenec 2013 Odesláno 25. červenec 2013 turbo zle zapojene som myslel tak že od IC môže byť zle zapojene...maš buď prasknute tesnenie pod hlavou alebo odidene turbo pozri sa na vyfuk na spletenec či neni od oleja ak je tak je to turbo a ak neni tak je to niečo z hlavou Citovat
filip.zila95 Odesláno 25. červenec 2013 Autor Odesláno 25. červenec 2013 tak od oleje je to na straně kde jsou svody celé sice né mohré ale zaprasený je to tam celé no a olej mi mizí tak to bude asi to těsnění Citovat
Tantor-BN Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 skor to turbo. co ten spletenec? to je na vyfuku uplne v predu. ak pusta olej tak by si to mal videt Citovat
oddie Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Turbo nesepne, turbo není žádný spínač. To za prvé. A nárůst výkonu nedělá turbo, ale větší dávka nafty, kterou tam lze vstříknout díky tomu, že tam turbo natlačí víc vzduchu. Takže problém hledej především tady - druhý stupeň čerpadla a jeho ovládání tlakem v sání (ze sání vede hadička do čerpadla, kde je membrána), a případně ten plnící tlak (změřit za jízdy, musí se tam vřadit nějaké čidlo). Citovat
filip.zila95 Odesláno 26. červenec 2013 Autor Odesláno 26. červenec 2013 dobrá tedy podívím se na to čerpadlo ale myslím si že bude asi špatné auto hodně blbě startuje dlouho to točí a za dlouho to chytne někdy vůbec Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 no tak to muze byt klidne tim lucasem jsou snima problemy ja amm BOSCH a nemuzu nanej dopustit u me pomohlo pri startovani kdyz zhavis jak mile zhasne kontrolka pockat jeste cca 5vterin a pak to vzdycky chytlo hned :-) Citovat
filip.zila95 Odesláno 26. červenec 2013 Autor Odesláno 26. červenec 2013 to vyzkouším ale to asi nepomůže :-) asi čerpadlo v hajzlu :-) žhavičky jsou nové mořná špatný předvstřik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.