Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Asi mi uz uplne sibe ... aneb E46 330Ci

Recommended Posts

Odesláno

tak aby som to tu objasnil :D

- mafii tej je hej to asi ano ale ja si musim na taketo veci pozicat :D

- bloncka neni v cene, je povodneho majitela ;) (medzi nami, nechceli by ste :D )

- naraznik bohuzial vyzera ako odrhnac snehu ale bol to Mpaket II, sice nie je na celom aute ale hadam raz bude ;)

- to vpredu su len karbonove \"ladvinky\", tiez sa mi to nepaci ale je to tam prilepene tak co s tym no :D

- a ano som zatazeny na ciernu ale zalezi na ako aute, inak aj na bielu a zltu :D

- Mercedes bol nedavno a stale je v garazi :D ... pomaly budem musiet postavit poschodovu garaz :D

Odesláno

Ten \"hnojník\" co je nakřivo nalepený na tom nárazníku klidně strhni. Odstín nárazníku je stejně jinej, takže přelekovat ho nebude škoda... i kdžy nevím jeslti to na tu chvílku má cenu:aut

Odesláno

Hnojník no... sem nevěděl jak nazvat ty nádory na nárazníku :D. Jinak auto asi hezké i km by se mohly blížit reálu. Přiznám se, že jsme o něčem takovém uvažoval v době koupě 407. Dneska už v mých očích trochu zestárlo, ale v případě nějakýho M-ka bych se asi nechal přemluvit.

Odesláno

sak citujem chlapcov .... LIPY :D :D

uvidim co je pod tym, ak to bude k svetu pojde to dolu samozrejme a rad by som to casom do M II paketoval :P

No ja som po nom pozeral ked som zhanal 406 coupe...bohuzial vtedy mimo moje moznosti, a tak ked teraz z cista jasna nastala moznost...no maly chlapec co vam poviem :D

Odesláno

Fuuha, tak po shlédnutí ten fotek z bazaru sem se zhrozil, jak strašně blbě vypadají ty pičičinky na tom nárazníku a ještě jakokarbon. Pryč s tím a je to nádherný auto;)

Odesláno

no ono to je ozaj ze karbon :P

ale ano mam rovnaky nazor ;)

mne sa celkovo nepaci ze dakto chcel Mpaketovat a dal len predny naraznik :bojim

ked uz tak cele alebo nechat povodny

[upravil dne 23.7.2013 14:49 od Y2K]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...