blesk2005 Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 Chci koupit 406 combi 2HDi na co si mám dát největší pozor při koupi. A na kolik vyjde výměna rozvoďáku? Díky všem za odpovědi Citovat
kveton Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 rozvodak stoji kolem 800kc + prace mozna i + nejaky ty kladky pokud bude potreba. Na co si dat pozor? Na vsechno!!!! Nekolikrat se to tu probiralo, ale nejlepe asi do servisu na tlaky ve valcich, taycky stabilizatoru (poznas jestli to klepe na nerovnostech), mohl by ses podivat jak vypadaj pyropatrony (jsou na boku prednich sedadel, jestli je dobra nejrychleji zjistis podle buzirky u toho mechanismu jak tam zacvakavas pas)......... Citovat
kveton Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 taky se doctes o tech pyropatronach http://www.peugeot-club.com/topic/8567-najdi-3-rozdily-na-pyro-pasu/ Citovat
Hadra Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 Kladky se snad MĚNÍ VŽDYCKY s rozvoďákem! Kolik tady bylo už dotazů na téma, \" vyměnil jsem řemen, proč mi hvízdá kladka?? S náplněma a filtrama a rozvodama + ostatníma řemenama -někdy se mění zároveň i vodní čerpadlo ( todle je základní údržba po koupi auta u kterýho není předchozí majitel Tvůj dobrej kamarád ) by ses měl dostat zhruba do 5 tis. A je lepší tohle udělat, než potom laborovat proč je tam to tak, dělá to to a to atd... V každym případě je lepší věc si auto nechat prohlídnout v servisu ( ale asi ne v servisu kde má známý prodejce vozu ), ale třeba u Vašendu, protože jak se už tady tisíckrát stalo, tak tě prohlídka vyjde do 1000 Kč, a následně můžeš diskutovat o ceně, která se ti může několikrát více vrátit o investovaných 1000 Kč za prohlídku. Jak píše Kveton...zkontrolovat jestli nejsou vypráskaný airbagy, pyropásy, jestli auto není bouraný, v jakým stavu jsou kotouče, jestli se neklepe při brždění, když dáš plnej rejd jestli nekřupou poloosy, v jakym stavu je spojka, projet se přes nerovnosti atd. Každopádně auto zvednout ( na podlaze poznáš taky jestli nebylo bouraný atd., jestli jsou přední světla VALEO nebo nějaká náhražka ( taky by to mohla být bouřka ) - opravte mně s těma světlama jestli kecám, atd. jestli nejsou pod autem kapky od čehokoli, jak jsou sjetý všechny kola ( souměrnost ) prostě nejlepší je zajet do servisu pokud tomu nerozumíš. [upravil dne 11/8/05 Hadra] Citovat
Biker Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 Jestli jí ještě kupuješ tak já ji budu prodávat - 406 Break 2,0 HDI 110PS 2001 najeto poctivě 80000km - rodinné auto, super stav - napiš!!! Citovat
blesk2005 Odesláno 12. srpen 2005 Autor Odesláno 12. srpen 2005 Dělám si průzkum, abych zjistil co nejvíce informací. Chci ji kupovat tak 03/06. Kolik za ní chceš? Citovat
David 106s16 Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Svetla na nove 406, a vlastne i na stare, jsou BOSCH.At se nekdo nelekne, ze tam nema Valeo. Citovat
blesk2005 Odesláno 12. srpen 2005 Autor Odesláno 12. srpen 2005 Jsem laik. Jak poznám světla Valeo od náhražek? Citovat
Jirkap Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Původně zaslal: blesk2005 Jsem laik. Jak poznám světla Valeo od náhražek? Jednoduše je to na něm napsané Já mám třeba Bosch když na něj koukneš tak to má na tom skle napsané Citovat
Jirkap Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Původně zaslal: Biker Jestli jí ještě kupuješ tak já ji budu prodávat - 406 Break 2,0 HDI 110PS 2001 najeto poctivě 80000km - rodinné auto, super stav - napiš!!! Jaká je to výbava a kolik za ní chceš? uvažuji, že by se pro mě více vyplatila nafta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.