Vvitty Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 ahoj, koupil jsem si novy pyropas a oddie me nakopnul, abych sem hodil par fotek pro srovnani, jak vypada vystreleny a nevystreleny... toz sa podivejte a kdo by nemohl najit vsechny rozdily, detaini fotka je tady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 a copak že to je??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 No přeci samopřitažení pásu při havárce nee? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Taky by se me jeden hodil.. druhej mam snad v poho.. kdes na tom byl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Vvitty si vzal pravej, levej mi tu ještě zbejvá... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 Původně zaslal: AKCZ Taky by se me jeden hodil.. druhej mam snad v poho.. kdes na tom byl? takze nejsem jediny, komu chybel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 jeden rozdil na fotkach neni videt, ocelove lanko je opalene od vystrelu... nebylo vhodne svetlo, aby se dalo nafotit v detailu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DD Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Velky congrats! Takze uz ani airbag Ti neblika?! Vidis to, ja za nej platil jako za novej a protoze jsem neznalek, tak jsem v tom pres rok jezdil v domeni, ze je OK ... . A pak nekomu ver .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 Původně zaslal: DD Velky congrats! Takze uz ani airbag Ti neblika?! Vidis to, ja za nej platil jako za novej a protoze jsem neznalek, tak jsem v tom pres rok jezdil v domeni, ze je OK ... . A pak nekomu ver .. znas to, \"priste budeme chytrejsi, starousku\" ale jeste neni namontovanej, planuju to az na dovolenou, ted nejak nemam chut cokoliv delat akorat me se*e, ze ty dobytci sproste prerizli drat a hodili tam odpor... to se dalo udelat i na strane pasu, a neznicili by svazek... jenze by museli sundat koberecek a .... BTW, kde ze ti to takhle dobre opravili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Děkuji za informaci, taky je musím koupit nové, protože oba jsou KO Takže až budu nakupovat, tak mě snad nikdo nenapálí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 Původně zaslal: Jirkap Děkuji za informaci, taky je musím koupit nové, protože oba jsou KO Takže až budu nakupovat, tak mě snad nikdo nenapálí namontovane by mely koukat vic z podlahy nez ty odpalene, odhadni si z obrazku kolik to tak dela... dost casto to zakaznici (vetsinou po domluve se servisem, obcas bohuzel servis bez vedomi zakaznika) resi napajenim 2-4 ohm odporu za 1,50, misto vymeny celeho dilu za nekolik tisic. je pravda, ze dopad na bezpecnost je vyrazne mensi nez u nefunkcniho airbagu, ale ja se mam sebe a lidi co vozim proste rad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Jirkap Děkuji za informaci, taky je musím koupit nové, protože oba jsou KO Takže až budu nakupovat, tak mě snad nikdo nenapálí namontovane by mely koukat vic z podlahy nez ty odpalene, odhadni si z obrazku kolik to tak dela... dost casto to zakaznici (vetsinou po domluve se servisem, obcas bohuzel servis bez vedomi zakaznika) resi napajenim 2-4 ohm odporu za 1,50, misto vymeny celeho dilu za nekolik tisic. je pravda, ze dopad na bezpecnost je vyrazne mensi nez u nefunkcniho airbagu, ale ja se mam sebe a lidi co vozim proste rad To jsem slyšel, že se to dělá stejně jako do pytlů jeden je 100% vylítnutém a ten druhý zjistím až vyndám sedačku… nebo jak se jinak dá vyndat? Vrakoviště je nabízejí mezi 1000 – 2000 kč za kus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 605 je má? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Jirkap Děkuji za informaci, taky je musím koupit nové, protože oba jsou KO Takže až budu nakupovat, tak mě snad nikdo nenapálí namontovane by mely koukat vic z podlahy nez ty odpalene, odhadni si z obrazku kolik to tak dela... dost casto to zakaznici (vetsinou po domluve se servisem, obcas bohuzel servis bez vedomi zakaznika) resi napajenim 2-4 ohm odporu za 1,50, misto vymeny celeho dilu za nekolik tisic. je pravda, ze dopad na bezpecnost je vyrazne mensi nez u nefunkcniho airbagu, ale ja se mam sebe a lidi co vozim proste rad To jsem slyšel, že se to dělá stejně jako do pytlů jeden je 100% vylítnutém a ten druhý zjistím až vyndám sedačku… nebo jak se jinak dá vyndat? Vrakoviště je nabízejí mezi 1000 – 2000 kč za kus to ti napisu, az je o dovolene s kolegou z PG servisu vyndame tipoval bych, ze vylitnou oba najednou?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hics Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Oba najednou by kít měli. Jejih odpal je řízen jednotkou čelních pytlů a ty pokud vím jadou taky vždy oba - tedy v případě, že není záměrně vypnutý pytel spolujezdce (dětská sedačka) - pak by byl odpal pyropásu zbytečný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Tak jsem dnes lezl pod sedačkou a jsou opravdu oba mrtvé… takže je mohu jít shánět. Vvitty: Budu čekat až napíšeš jak jsi ho vyndal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 Původně zaslal: Jirkap Tak jsem dnes lezl pod sedačkou a jsou opravdu oba mrtvé… takže je mohu jít shánět. Vvitty: Budu čekat až napíšeš jak jsi ho vyndal levej na 306 ma oddie v garazi ale zjisti si, jestli by ti tam sel... s montazi dam vedet, ale pocitej nekdy koncem srpna, az se vratim z dovolene.... driv se k netu nedostanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Podle katalogu jsou stejné, na 306 i 406 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunEAu Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Delam v TRW, vyrabime bezpecnostni pasy, ale jak na potvoru zrovna do koncernu PSA dodavame jen par kousku... mam uz vytahanej pas u ridice, ze se nechce moc vracet a pred kanclem mi pravidelne lezi nekolik cervenejch beden kompletnich pasu treba s utrzenym stitkem... jen to sebrat a odnest... ale na P406 bohuzel ne-e, ty nedelame ;-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts