Vapno92 Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Zdravím páni. Našiel som tu vlákna s touto témou, ale nikdy sa to nedoriešilo, alebo šlo o EGR. Menil som naftové čerpadlo, kvôli tomu, že som jazdil na rastlinný olej. Vypláchol som nádrž a vymenil som filter, nahodil druhé čerpadlo a všetko bolo OK. Z ničoho nič sa ale prejavuje jeden problém, dosť špecifický. Ide o to, že keď idem okolo 2000 otáčok, v určitom momente pri miernom plyne začne motor trhať, šklbať a zdochýnať. Treba buď pridať plyn alebo ho ubrať. Počuť to aj na mieste, že motor ide pekne a ako pridávam, v určitých otáčkach sa začne triasť a zmení zvuk. Falošný vzduh určite nikde neťahá, konce hadíc som odrezal a dal nové eskapásky. Citovat
KapriQ Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Sice nie som ziadny znalec, ale myslim ze jazdit na rastlinny olej, to nie je najlepsie riesenie, a potom mozes zo zarukou ocakavat nejake taketo problemy [upravil dne 15/7/13 20:53 od KapriQ] Citovat
Vapno92 Odesláno 15. červenec 2013 Autor Odesláno 15. červenec 2013 To som zistil aj sám, preto výmena čerpadla a výplach. Auto šlo asi týždeň dobre. Citovat
kecod Odesláno 20. únor 2014 Odesláno 20. únor 2014 Vapno92 jazdim na rastliny olej uz rok ci je zima ci leto ziaden problem , ako som menil lucas za bosh tak tiez mam taky problem podotykam ze aj ked som jazdil na naftu to robilo pri 2100 otackach citim trhanie motora a vybruje mi pedal ale len pri 2100 otackach ked otacky su 2000 alebo nad 2100 necitit nic.asi nieco bude v cerpadle.. a som si vsimol ze nacerpadle ako ide lanko plynu je taka pruzina tu tam nemam moznoze preto to vybruje lebo to nema co tlmit a ta pruzina je tam na to a by tie vybracie tlmila.. Citovat
Vapno92 Odesláno 20. únor 2014 Autor Odesláno 20. únor 2014 Trhanie bolo sposobene tryskami v katastrofalnom stave. Olej to tesnenie znici, dakomu za rok, dakomu okamzite. Ked som sa po.2 mesiacoch pozrel na cerpadlo a to, co vytieklo (bolo.to.v lavori) tak.som sa skoro pozvracal. A cerpadlo zvonka aj zvnutra uz obhnite. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.