Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kalendář pro rok 2014 - prosím o hlasování členy z SK

Kalendář pro rok 2015 - prosím o hlasování členy z SK  

1. 1. Kalendář pro rok 2015 - prosím o hlasování členy z SK

• Ano do 12€
      1
    • Ano do 15€
      0
    • Ano do 18€
      0
    • Ano v každém případě
      4
    • Nevím
      2
    • Nemám zájem...
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Pomalu se na nám rok překlopil do druhé poloviny a je potřeba začít přemýšlet o kalendáři na příští rok.

Jelikož se mi dostalo mnoho dotazů, jak by to bylo s kalendáři na SK, tak letos chceme tuto možnost umožnit a dělám předběžný průzkum.

Prosím aby hlasovali pouze SK členové. :papa

Cena je maximální za kterou, by jste kalendář chtěli.. momentálně nejsme schopni cenu říci, protože neznáme počet kalendářů na SK.

Kalendář bude pro SK buďto pouze s meniny SK nebo CZ - SK. Takže NEDOSTANETE český.

Cena je vč. dopravného na adresu přímo na SK.

Případné dotazy pod tuto anketu :cool:

Děkuji.

ChouLu

[upravil dne 15/7/13 18:50 od ChouLu]

Odesláno

mne to připadá :roker je to jen pro SK tak ti mohu jen napsat běž ......................

Odesláno

Servisman: Ačkoliv to může tak vypadat, tak SK strana mi jedno není.. a pro to jsem hlasoval pro odvolání pastorka jako zástupce klubu pro SK... Nechci střihat SK členy od klubu, ani ti, kteří se do O.S. pastorka připojí. Je to pouze jejich rozhodnutí. Chceme najít řešení jak to s SK řešit, nicméně né s Pastorkem. Kdyby jsi viděl komunikační vlákno mezi CZ a SK tak to pochopíš.

Davídek: Prosímtě nech toho... vůbec se to sem nehodí a považuji to čistě za spam!

Gabriel: Tady jde o to, zda budeš chtít s CZ nebo SK jmény.. S Romanem se to snažíme dotáhnout tak daleko, aby tam byli oboje jména.. ale nevím jak je daleko Roman s vyjednáváním.

Marcel: Jelikož ze zkušeností z minulého roku vím, že se 52 členů nenajde, kteří by chtěli v kalendáři vystupovat, tak budeme mít v kalendáři jak CZ tak SK členy... zde si prosím ostatní vemte příklad.. nechci škatulkovat členy na CZ a SK!

Další dotaz?

Odesláno

mne jen nasr........ ze jen pro členy SK tak mne to připadá drobet blbý.To příště já mohu napsat radím jen pro členy ČR :aut Prostě nedalo mne to .:papa

Odesláno

Jeslti tě chápu, tak ti jde o kalendář pro ČR že? :) Tam je to jasné.. tam se jde do výroby 100%, protože víme, že minimální počet kalendářů se prodá, nicméně u SK nejsou zkušenosti, tak jsem se zeptal na rovinu, zda chtějí nebo se tím nemáme zabývat dál. Pokud budou v kalendáři oboje jména, tak tato anketa strácí smysl, ale raději se zeptám dopředu než pozdě :papa

Odesláno
Servisman: Ačkoliv to může tak vypadat, tak SK strana mi jedno není.. a pro to jsem hlasoval pro odvolání pastorka jako zástupce klubu pro SK... Nechci střihat SK členy od klubu, ani ti, kteří se do O.S. pastorka připojí. Je to pouze jejich rozhodnutí. Chceme najít řešení jak to s SK řešit, nicméně né s Pastorkem. Kdyby jsi viděl komunikační vlákno mezi CZ a SK tak to pochopíš.

Davídek: Prosímtě nech toho... vůbec se to sem nehodí a považuji to čistě za spam!

Gabriel: Tady jde o to, zda budeš chtít s CZ nebo SK jmény.. S Romanem se to snažíme dotáhnout tak daleko, aby tam byli oboje jména.. ale nevím jak je daleko Roman s vyjednáváním.

Marcel: Jelikož ze zkušeností z minulého roku vím, že se 52 členů nenajde, kteří by chtěli v kalendáři vystupovat, tak budeme mít v kalendáři jak CZ tak SK členy... zde si prosím ostatní vemte příklad.. nechci škatulkovat členy na CZ a SK!

Další dotaz?

Lukáši to bylo jen pro odlechčení...myslím si, že jsi takových spamu měl taky mraky a doufám, že to, že jsi teď ve vedení, s tebe neudělá nějakýho \"velkýho šéfa\"

Trošičku mi to zavání ta věta : považuji to čistě za spam....

Odesláno

Davídku a co je toto?

\"Nene jen SK :aut:aut

Máte svoje OZ tak budete mít i svoje auta :D:D:D:aut:aut:aut \"

Má to nějakou vypovídající hodnotu? Nechci ze sebe nic dělat, ale štve mě, že ve vlákně, které slouží lidem a pokládám docela důležitý dotaz, zda se má dále vyjednávat se začnou objevovat obdobné příspěvky... :(

Odesláno

mne nejde o nic jen jde ,že mi připadá že někomu lezeš někam :aut já nikdy nerozlišoval zda je to pro čechy či slováky či moravu ,beru všechny na jedno brdo .Nic ve zlým ,ale už ti napsal jiný co a jak dál se raději nebudu vyjadřovat .:papa

Odesláno

hele hosi, se_te na to uz dobre?, ChouLu sa nikomu necpe a robi dobru vec, ponuka, kto chce chce, kto nechce nechce...

tak prosimVas uz nerieste ptakoviny a venujte sa autam a ty servisman servisu... dobre ? :aut

Odesláno

Prosím vás netrepme sem, náladu a slová z vlákna o odvolaní. Toto je vlákno o kalendári.

Neviem či bude alebo by bolo dosť áut na každý týždeň. Ja by som bol asi skôr za československý kalendár.

A veľký závesný kalendár by nemohol byť? Je náročnejší na náklady ako stolový?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...