Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele upřímně ty kola se mi váleli doma a mischelin hp sport cena okolo 2000 za pneu tak to nevyhodím :) dojedu je a příští rok dám normálka 205/55/R16 :) jinak dnes druhé tankování u schell mám najeto 900 a momentální spotřeba 5,2 a dojezd 1040

Odesláno

Asi si to ještě nepochopil, ale nemůžes spočítat spotřebu, protože nevíš, kolik si ujel... ukazuje Ti to najeto 900, ale díky tomu, že máš špatný kola, tak vůbec nevíš, kolik si najel;) Odhadem podle rozdílu obvodu pneumatik si najel max okolo 840km...dle toho Ti palubák počítá spotřebu špatně, stejně jako když ji ty spočítáš podle dojezdu a dotankování;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

dahl, tak teď jsi to rozsekl, já bych tam nacpal zrovna 13ky z felky, ono si to pořádně sedne a popravdě majiteli je to asi jedno, zda to v TP má, či ne, takže proč ne a to bude mít i v zimě průjezd terénem jak pluh, takže nebude třeba ani silničáře :D Pro ty co jezdí brzo ráno do práce je to ideálka :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...