Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak olej mám doma, vlastně už v autě :D:D

Musím tedy pochválit AK. Ten špatnej olej ze včerejška mi vzali zpět,(dokonce otevřenej) a dali mi new. A ještě mi vrátili asi 60Kč :D:D

Odesláno

Ahoj všem,

dnes jsem se vrátil z opravy serva a bohužel mi bylo řečeno-že když servo vibruje(drnčí)při plném rejdu-např.když chci vyjet z park.místa-že je to v pořádku-že prý to peugeoty 407 dělají běžně.No nějak se mi to nezdá-třeba u renaultu jsem tohle nikdy neslyšel a ani neřešil.Je to po Vašich zkušenostech pravda-a nebo jde o stupidní kec někoho komu se to nechce opravovat.díky Tom:myslim

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Prdelko co to plácáš? :D

Ryska je na tý měrce co je na víčku;)

Když tam tu měrku zasuneš a vyndáš tak vídíš na kapce barvu :aut

A o té sponě nepovídej a koukej jí vyměnit hned a za nějakou pevnou kvalitní.

Odesláno

Jó pozor, teď jsem vytrestal sám sebe :D:D:D ty máš 1.6 s mechanickým servem... co jsem psal neplatí... jo tohle je origo kapalina, zajeď si do pežo myslím, že jsme tam kupoval 1l za cca 250,-

Odesláno

myslel som si, ze si si nevsimol, ze mam 1.6-ku ale tak si hovorim, ze inventar tvojej kvality sa isto nezmyli ;):D:D

Tak ok... a ten original bude total ... nechcem ist k tym svinam do PGT PO!

Odesláno

Jojo tohle je Total... Auto kelly prodává nějkaou univerzální kapalinu, která je pry mísitelná s čímkoli, ale origo je lepší.

PS: Naše společnost se tímto omlouvá - stává se nám to maxímálně 1x... no 2x ... no 100x za 10 let :aut

Odesláno

ta furt spekuluju... prehnane ceny oproti ostatnym PGT na SK,,, klapku do klimy co mam zlomenu mi nechcel predat, lebo to iba oni mozu opravit, tak som musel z KE objednat... pristup na hovno... neochota...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...