Marcel00 Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Premo, vcera som mal pre teba www link ako sa tohoto zbavit, ale nechal som sa vtiahnut do sarvatky toho debilniho vlakna a na tebe som zapomnel... jdu to hledat v historii a placnu to sem. sory no... vidis, som ja ale truba Citovat
Sagic Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Když to tady tak čtu, tak jsem rád za svoji starou Nokii 6300, ta aspoň není chytřejší jak já Citovat
Přema Odesláno 16. červenec 2013 Autor Odesláno 16. červenec 2013 Premo, vcera som mal pre teba www link ako sa tohoto zbavit, ale nechal som sa vtiahnut do sarvatky toho debilniho vlakna a na tebe som zapomnel... jdu to hledat v historii a placnu to sem. sory no... vidis, som ja ale truba v poho neva.....já raději řeším telefon ...... užitečnější věc jak se hádat..... Citovat
Judes Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Tak sms i volání mi to po vypnutí ukazuje....ale ne S plánovač (kalendář)..... před tím ano.... Mne oznamuje aj volania, SMS, maili, ten plánovač s kalendárom ukazuje na celý displej nie ako keď som mal verziu SW 4.0.4 Marcel áno mám S2 ale s Androido 4.1.2 čo má aj Přema. Citovat
Přema Odesláno 17. červenec 2013 Autor Odesláno 17. červenec 2013 nepomohlo...... pořád při wifi a netu kecá..... dělá ta kunda NoLed....ale chci ho mít v usnadnění zaplý bo jak sem psal neukazuje jinak události z kalendáře (S plánovač ) Citovat
Judes Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Nech my to radšej neukazuje kalendár ako by to malo kecať. Citovat
Přema Odesláno 17. červenec 2013 Autor Odesláno 17. červenec 2013 Já zas furt na wifi nejsem , a data zapínám taky jen kdy potřebuji...... zatím to nechám tak ......díky Citovat
Přema Odesláno 24. červenec 2013 Autor Odesláno 24. červenec 2013 Ještě se prosím vrátím k modelu telefonu viz. nadpis..... chybí mi hrozně vibracemi hmatová odezva displeje .....u S Advance a 2.3.6 to bylo i v nastavení ale tady ne..... nevíte jestli se nedá něco takového doinstalovat?? Díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 To tam musí bejt, v nastavení jsi to nenašel, pokud en tak si nainstaluj nějakou jinou klavesnici a v nastavení si ji zapni, a pak nastaviš i vibrace, ale měl by to být zaklad v Androidu Nastavení/zvuk/Hmatová zpětná odezva Mam to na poslední položce nastavení zvuku Android 4.1.2 [upravil dne 24/7/13 12:36 od Radek Hurvajz] Citovat
Přema Odesláno 24. červenec 2013 Autor Odesláno 24. červenec 2013 Tak toto tam nemám.....měl u S advance jak říkáš....tady ne....jen \"systém\" - Tony tlačítek , zvuky tlačítek , zvuky zamknutí displeje.... [upravil dne 24-7-13 12:42 od Přema] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 Tak potom jedině zkusit jinou klac´vesnici která to bude mít ve svém nastavení Citovat
Přema Odesláno 24. červenec 2013 Autor Odesláno 24. červenec 2013 Zkusil sem dát dotaz na recenzi o tomto telefonu na heurece.....tak uvidím.....je to divné Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 Zeptej se tady, Heureka je na nic, tam ti poradí malokdo http://sgalaxy.cz/forum/forum/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.