Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pořád mi kecá telefon Samsung I9082 vs. hmatová odezva + Zmizela navigace z telefonu

Recommended Posts

Odesláno

Premo, vcera som mal pre teba www link ako sa tohoto zbavit, ale nechal som sa vtiahnut do sarvatky toho debilniho vlakna a na tebe som zapomnel... :D

jdu to hledat v historii a placnu to sem. :aut

sory no... vidis, som ja ale truba :D

Odesláno
Premo, vcera som mal pre teba www link ako sa tohoto zbavit, ale nechal som sa vtiahnut do sarvatky toho debilniho vlakna a na tebe som zapomnel... :D

jdu to hledat v historii a placnu to sem. :aut

sory no... vidis, som ja ale truba :D

v poho neva.....já raději řeším telefon ...... užitečnější věc jak se hádat.....

Odesláno
Tak sms i volání mi to po vypnutí ukazuje....ale ne S plánovač (kalendář)..... před tím ano....

Mne oznamuje aj volania, SMS, maili, ten plánovač s kalendárom ukazuje na celý displej nie ako keď som mal verziu SW 4.0.4

Marcel áno mám S2 ale s Androido 4.1.2 čo má aj Přema.

Odesláno

nepomohlo...... pořád při wifi a netu kecá..... dělá ta kunda NoLed....ale chci ho mít v usnadnění zaplý bo jak sem psal neukazuje jinak události z kalendáře (S plánovač )

Odesláno

Ještě se prosím vrátím k modelu telefonu viz. nadpis..... chybí mi hrozně vibracemi hmatová odezva displeje .....u S Advance a 2.3.6 to bylo i v nastavení ale tady ne..... nevíte jestli se nedá něco takového doinstalovat?? Díky

Odesláno

To tam musí bejt, v nastavení jsi to nenašel, pokud en tak si nainstaluj nějakou jinou klavesnici a v nastavení si ji zapni, a pak nastaviš i vibrace, ale měl by to být zaklad v Androidu

Nastavení/zvuk/Hmatová zpětná odezva

Mam to na poslední položce nastavení zvuku

Android 4.1.2

[upravil dne 24/7/13 12:36 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak toto tam nemám.....měl u S advance jak říkáš....tady ne....jen \"systém\" - Tony tlačítek , zvuky tlačítek , zvuky zamknutí displeje....

[upravil dne 24-7-13 12:42 od Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...