Přema Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Prosím kde se dá vypnout aby mi při každém ukonu na displeji nekecala nějaká baba anglicky co zrovna dělám.... každý ukon hlasem okecává a ještě to podle hlasu vibruje..... a mám na ni kur*a nervy ....android 4.1.2. dík moc.... už sem hledal všude..... stáhnout hlasitost medií a i tohoto se dá ale toto není řešení dík moc za rady..... [upravil dne 12-7-13 15:55 od Přema] [upravil dne 14/7/13 17:10 od Radek Hurvajz] [upravil dne 24-7-13 09:45 od Přema] Citovat
Marcel00 Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 nastavenia - jazyk a vstup - vystup prevodu textu na rec. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 No a tam vypnout režim vozidlo, při tom to totiž právě kecá Citovat
lukaro Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Sorry za OT.....aspoň si pokecáš, když si s tebou nikdo jiný nepopovídá :D Citovat
Přema Odesláno 12. červenec 2013 Autor Odesláno 12. červenec 2013 kolegove.....toto sem nasel ale nejde to vypnout...a vozidlo je vyple a ani nejde zapnout Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 TalkBack Vypnout, zakazat, odinstalovat http://www.blind-android.cz/clanky/co-je-noveho/revoluce-prichazi--ovladejte-svuj-android-dotykem.html [upravil dne 12/7/13 20:14 od Radek Hurvajz] Citovat
Judes Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Nemáš nainštalovaný NoLed? Ak áno vypni ho v nastaveniach, zjednodušené ovládania. Robil mi to isté na S2-ke po aktualizácii SW a teraz je kľud. Citovat
Přema Odesláno 13. červenec 2013 Autor Odesláno 13. červenec 2013 ano noLed mam nainstalovany..... to on keca.... divne ne... o noLed nechci prijit....... na S advance mi noled nic takoveho nedelal..... Radku talkback sem zakazal..... nepomohlo... [upravil dne 13-7-13 10:26 od Přema] edit2: Radku super... po vypnuti talkbacku a restartu uz to nekeca...... diky moc..... diky diky [upravil dne 13-7-13 10:32 od Přema] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Ja tyhle věci ihned mrazim nebo odebiram v Titanium, jen to otravuje a brzdí. Citovat
Přema Odesláno 13. červenec 2013 Autor Odesláno 13. červenec 2013 radku tak jeste jedna vec.... jeste to keca ale ted uz chlap ale jen pri prehazovani ploch..... furt keca kolik mam ploch.... co prosim jeste odstanit/zakazat aby tel slapal rychleji..... ne ze jede pomalu to ne ale kdyz by to slo tak proc ne..... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 No to snad musi bejt pořad ten Talkback, nebo jestli je možný aby to dělal ten noLed. Máš Root, pokud jo, tak tu aplikaci v Titanium Backup dej zmrazit. Pokud Root nemáš koukni co u toho není vypnutý a vypni to nastaveni/usnadnění a ve služby vypnout talkback. Můžou to dělat i jiné aplikace v těch službách. Zkus vypnout všechny služby. No ale tady pišou Tak som to rozpravanie telefonu vyriesil, mal som nervy lebo sluzba Talback bola vypnuta a stale to kecalo, ale vypol som sluzbu Noled a konecne pokoj. Aj ten zlty ramik pri citani textov je prec.. Diky.. [upravil dne 13/7/13 17:27 od Radek Hurvajz] Citovat
Přema Odesláno 13. červenec 2013 Autor Odesláno 13. červenec 2013 O noled nechci přijít..... ve službách už ten talkback není..... ale jenom noled....to je jediné ve službách..... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Hele, tohle pišou u NoLED na Marketu Pavel Matoušek - 16. dubna 2013 - Samsung Galaxy S2 s verzí 6.0.18 Hlas stránky v menu Po aktualizaci na FW Jelly Bean nelze vypnout hlasový výstup při pohybu mezi stránkami, pokud se povolí NoLed v nastavení telefonu. Nejspíš nějaký bug. Šlo by to prosím opravit? Pak dám všechny hvězdy. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sZWQubm90aWZ5Il0. Kdyžtak misto NoLED vyzkoušej - https://play.google.com/store/apps/details?id=neldar.bln.control.free&feature=search_result [upravil dne 13/7/13 17:56 od Radek Hurvajz] Citovat
Přema Odesláno 13. červenec 2013 Autor Odesláno 13. červenec 2013 Takže máš pravdu...... posraný noled......na 2.3.6 mi to nedělalo a jak píšou na 4.1.2 to dělá.... ok zkusím tu jinou aplikaci a uvidím.....dík moc Citovat
Přema Odesláno 13. červenec 2013 Autor Odesláno 13. červenec 2013 Tak to BLN nejede.... píše to error.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Tak pak zkoušet něco obdobnýho, taky jsou appky který rozblikají blesk při zmeškaný udalosti [upravil dne 13/7/13 18:39 od Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Třeba: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomatox.missedmessageflasher&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLnRvbWF0b3gubWlzc2VkbWVzc2FnZWZsYXNoZXIiXQ.. chce to zkusit, je toho více Citovat
Judes Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Přemku tu je český preklad problému toho kecania pri NoLed. Q: Když jsem se štípnout na domovskou obrazovku přidat další stránku, telefon, mluví ke mně a říká: \"Hlavní obrazovka Upravit stránku otevřenou.\" Když jsem se vrátit na hlavní obrazovku se pak říká \"Pracovní prostor 1 ze 2\". \"TalkBack\" je nastavena na vypnuto. Nějakou radu? A: Je to problém s novějšími firmwary od společnosti Samsung, které mají vliv na Galaxy série. Chyba se projevuje, když povolíte jakýkoliv přehrávání App Store v přístupnosti. Existují dva známé řešení tohoto problému v okamžiku, kdy: Vypnout TTS: Přejděte na Nastavení systému Android> Aplikace (Applications)> Přechod na záložku \"Vše\"> Zakažte \"Google Text-to-speech motoru\" a \"Samsung\", TTS, že nejprve kliknutím na ně, pak klikněte na \"Disable\". Můžete změnit buggy Samsung spouštěč pomocí jiný z Play Store. Například Nova Launcher, GO Launcher, atd. Tyto odpalovací zařízení nebude vykazovat tuto chybu. To kecanie sralo aj mňa na nejakom fóre som čítal okolo tejto problematike a povypínal som hlasy kde sa len dalo a v tom \"zjednodušenie ovládania\" mám vypnutý aj TalkBack aj Noled, je kľud a NoLed funguje ako má. Citovat
Přema Odesláno 13. červenec 2013 Autor Odesláno 13. červenec 2013 Když noled vypnu ve službách tak bude normálně fungovat??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.