Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pořád mi kecá telefon Samsung I9082 vs. hmatová odezva + Zmizela navigace z telefonu

Recommended Posts

Odesláno

Prosím kde se dá vypnout aby mi při každém ukonu na displeji nekecala nějaká baba anglicky co zrovna dělám.... každý ukon hlasem okecává a ještě to podle hlasu vibruje..... a mám na ni kur*a nervy ....android 4.1.2.

dík moc.... už sem hledal všude.....

stáhnout hlasitost medií a i tohoto se dá ale toto není řešení

dík moc za rady.....

[upravil dne 12-7-13 15:55 od Přema]

[upravil dne 14/7/13 17:10 od Radek Hurvajz]

[upravil dne 24-7-13 09:45 od Přema]

Odesláno

Nemáš nainštalovaný NoLed? Ak áno vypni ho v nastaveniach, zjednodušené ovládania.

Robil mi to isté na S2-ke po aktualizácii SW a teraz je kľud.

Odesláno

ano noLed mam nainstalovany..... to on keca.... divne ne...

o noLed nechci prijit....... na S advance mi noled nic takoveho nedelal.....

Radku talkback sem zakazal..... nepomohlo...

[upravil dne 13-7-13 10:26 od Přema]

edit2: Radku super... po vypnuti talkbacku a restartu uz to nekeca...... diky moc..... diky diky

[upravil dne 13-7-13 10:32 od Přema]

Odesláno

radku tak jeste jedna vec.... jeste to keca ale ted uz chlap ale jen pri prehazovani ploch..... furt keca kolik mam ploch....

co prosim jeste odstanit/zakazat aby tel slapal rychleji..... ne ze jede pomalu to ne ale kdyz by to slo tak proc ne.....

Odesláno

No to snad musi bejt pořad ten Talkback, nebo jestli je možný aby to dělal ten noLed.

Máš Root, pokud jo, tak tu aplikaci v Titanium Backup dej zmrazit. Pokud Root nemáš koukni co u toho není vypnutý a vypni to

nastaveni/usnadnění a ve služby vypnout talkback. Můžou to dělat i jiné aplikace v těch službách. Zkus vypnout všechny služby.

No ale tady pišou

Tak som to rozpravanie telefonu vyriesil, mal som nervy lebo sluzba Talback bola vypnuta a stale to kecalo, ale vypol som sluzbu Noled a konecne pokoj. Aj ten zlty ramik pri citani textov je prec.. Diky..

[upravil dne 13/7/13 17:27 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Hele, tohle pišou u NoLED na Marketu

Pavel Matoušek - 16. dubna 2013 - Samsung Galaxy S2 s verzí 6.0.18

Hlas stránky v menu

Po aktualizaci na FW Jelly Bean nelze vypnout hlasový výstup při pohybu mezi stránkami, pokud se povolí NoLed v nastavení telefonu. Nejspíš nějaký bug. Šlo by to prosím opravit? Pak dám všechny hvězdy.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sZWQubm90aWZ5Il0.

Kdyžtak misto NoLED vyzkoušej - https://play.google.com/store/apps/details?id=neldar.bln.control.free&feature=search_result

[upravil dne 13/7/13 17:56 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Přemku tu je český preklad problému toho kecania pri NoLed.

Q: Když jsem se štípnout na domovskou obrazovku přidat další stránku, telefon, mluví ke mně a říká: \"Hlavní obrazovka Upravit stránku otevřenou.\" Když jsem se vrátit na hlavní obrazovku se pak říká \"Pracovní prostor 1 ze 2\". \"TalkBack\" je nastavena na vypnuto. Nějakou radu?

A: Je to problém s novějšími firmwary od společnosti Samsung, které mají vliv na Galaxy série. Chyba se projevuje, když povolíte jakýkoliv přehrávání App Store v přístupnosti.

Existují dva známé řešení tohoto problému v okamžiku, kdy:

Vypnout TTS: Přejděte na Nastavení systému Android> Aplikace (Applications)> Přechod na záložku \"Vše\"> Zakažte \"Google Text-to-speech motoru\" a \"Samsung\", TTS, že nejprve kliknutím na ně, pak klikněte na \"Disable\".

Můžete změnit buggy Samsung spouštěč pomocí jiný z Play Store. Například Nova Launcher, GO Launcher, atd. Tyto odpalovací zařízení nebude vykazovat tuto chybu.

To kecanie sralo aj mňa na nejakom fóre som čítal okolo tejto problematike a povypínal som hlasy kde sa len dalo a v tom \"zjednodušenie ovládania\" mám vypnutý aj TalkBack aj Noled, je kľud a NoLed funguje ako má.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...