Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdybys trošku pohledal, tak bys našel několik vláken, kde se zámek dveří řešil, např. tady:

Mně to dělalo na konci zimy u spolujezdcových dveří. Když se otevřely, někdy auto informaci dostalo, někdy ne. Nepříjemné je, když třeba spolujezdec špatně dovře dveře a já zamknu auto, auto se zamkne, ale dveře na straně spolujezdce zůstanou odemčené, protože systém vůbec neví o tom, že nejsou zavřené.:( Stalo se, že to třeba několik dní nefungovalo (většinou to zlobilo, když byla zima), potom zase ano, až se to nakonec \"usadilo\" a momentálně to funguje. Podezříval jsem mikrospínač, ale ten je přímo v zámku dveří, celý zámek je dost drahý a do rozebírání se mi moc nechtělo, takže zůstalo jen u podezření a uvidím, jak se to bude vyvíjet dál...

Odesláno
Kdybys trošku pohledal, tak bys našel několik vláken, kde se zámek dveří řešil, např. tady:

Mně to dělalo na konci zimy u spolujezdcových dveří. Když se otevřely, někdy auto informaci dostalo, někdy ne. Nepříjemné je, když třeba spolujezdec špatně dovře dveře a já zamknu auto, auto se zamkne, ale dveře na straně spolujezdce zůstanou odemčené, protože systém vůbec neví o tom, že nejsou zavřené.:( Stalo se, že to třeba několik dní nefungovalo (většinou to zlobilo, když byla zima), potom zase ano, až se to nakonec \"usadilo\" a momentálně to funguje. Podezříval jsem mikrospínač, ale ten je přímo v zámku dveří, celý zámek je dost drahý a do rozebírání se mi moc nechtělo, takže zůstalo jen u podezření a uvidím, jak se to bude vyvíjet dál...

No na tech odkazech resi zamykani a druh maziva do zamku. Me tohle vsechno funguje, jen auto nedostava informaci o otevreni dveri ridice. Myslel jsem jestli treba nebyva problem v propojce mezi karoserii a dvermi.

Odesláno

Tak samozřejmě problém ve vedení se nedá vyloučit, ale pokud ti zámek normálně funguje, viděl bych to spíš na ten mikrospínač. Na konci toho druhého odkazu je fotka, kde je popsáno, přes které piny je připojený mikrospínač. O ten zámek právě jde, protože minimálně bez demontáže obložení a zámku a jeho proměření toho moc nezjistíš. Přikládám schéma, jak jsou napojené dveře bez superzamykání. Je to pdf a 6202 jsou dveře řidiče (6207 je spolujezdec).

phpjHzp2H.pdf

Odesláno

Oblozeni jsem dnes sundal, ale zamek se mi nepovedlo vyndat. Vyndal jse listu na okno, odpojil tahlo vnitrni kliky a vyndal srouby co jsou z boku. Stejne tam na necem drzi, nechtel jsem to rvat silou. Nechal jsem to rozdelany a zitra to zkusim.

Odesláno

Ako su skrutky na zamok je aj cierna samolepka , pod ktorou je skrutka co drzi samostatnu cast kluky so zamkom. Povolit a vytiahnut z dveri. Vyjde zadna cast kluky aj so zamkom. Vonkajsia kluka na otvaranie je z dvoch casti .Tiez som nad tym chvilku dumal.

Odesláno

Diky, ted jsem na to koukal, pokud mi nepomuze toto, tak uz nic...

Je opravdu nutna ta neporusena folie? Me se povedlo ji dnes roztrhnout...

Da se to necim prelepit? Nebo sehnat novou?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...