zanulinek Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 chci se zeptat zda máte někdo vyzkoušeno zda se na střešní nosiče kol dá upevnit i dětské kolo vel. 16? Citovat
P607Olda Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 oops, nevím, jaké máš kolo, ani jaký máš nosič. Takže odpovídám - ano, dá (musíš se snažit). Citovat
zanulinek Odesláno 11. červenec 2013 Autor Odesláno 11. červenec 2013 no máme dětské kolo vel.12 to je to nejmenší snad co se dá koupit pro děti od tří let. Pak je ještě vlastně desítka, ale to je moc prtavé. nosiče na velká kola budeme mít picolo a hakr ty obyč. Citovat
P607Olda Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Takže 10 a 12? jenom že jsi se ptala na 16... Hakr obyčený znám dobře. Potřebuje, aby kolo mělo jednu šikmou tyč ve výšce asi 40 cm od základny - klidně to může být i sedlová tyč. A obě kolesa dobře připoutat řemínkem k základně. Nyní, když jsou moderní kola se silnými tyčemi, jsem k Hakru pořídil delší šroub - je to 6-ka, nejlépe vratový, délka asi 120 mm. Citovat
zanulinek Odesláno 11. červenec 2013 Autor Odesláno 11. červenec 2013 no já my máme dvanáctku a pokud tam nepůjde upevnit a půjde aspoň ta šestnáctka, tak by jsme už hold museli koupit malému nové kolo, aj když by to ještě počkalo, ale na kola budeme jezdit pořád tak proto jsem chtěl vědět jestli se tam jedno z toho dá upevnit Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 proč tu 16 nehodíš do kufru?našem alá má 16 a než abych ji přidělával na nosič hodím kolo do kufru a je to hned;) Citovat
zanulinek Odesláno 12. červenec 2013 Autor Odesláno 12. červenec 2013 ne nehodím, protože máme dvě děti a velkého psa, takže auto máme vždy narvané, takže kolo pouze nastřechu. kdybych ho měla kam dát tak bych tohle neřešila :-) Citovat
P607Olda Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Musíš to zkusit, já jsem přesvědčen, že to na nosič půjde, možná to bude trochu nezvyklé, např. přední kolo ve vzduchu a zadní připoutat dvěma řemínky. Citovat
Neon Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Na nějakém NONAME nosiči jsem vezl dětské kolo 16 i 14 a v pohodě ... myslím, že by neměl bejt problém na jakýkoliv nosič. Každopádně jako sichr gumycuky na kolo i upevnění k rámu a máš jistotu... Ale z 99% to většinou cpu do auta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.