Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no máme dětské kolo vel.12 to je to nejmenší snad co se dá koupit pro děti od tří let. Pak je ještě vlastně desítka, ale to je moc prtavé. nosiče na velká kola budeme mít picolo a hakr ty obyč.

Odesláno

Takže 10 a 12? jenom že jsi se ptala na 16...

Hakr obyčený znám dobře. Potřebuje, aby kolo mělo jednu šikmou tyč ve výšce asi 40 cm od základny - klidně to může být i sedlová tyč. A obě kolesa dobře připoutat řemínkem k základně.

Nyní, když jsou moderní kola se silnými tyčemi, jsem k Hakru pořídil delší šroub - je to 6-ka, nejlépe vratový, délka asi 120 mm.

Odesláno

no já my máme dvanáctku a pokud tam nepůjde upevnit a půjde aspoň ta šestnáctka, tak by jsme už hold museli koupit malému nové kolo, aj když by to ještě počkalo, ale na kola budeme jezdit pořád tak proto jsem chtěl vědět jestli se tam jedno z toho dá upevnit

Odesláno

Na nějakém NONAME nosiči jsem vezl dětské kolo 16 i 14 a v pohodě ... myslím, že by neměl bejt problém na jakýkoliv nosič. Každopádně jako sichr gumycuky na kolo i upevnění k rámu a máš jistotu...

Ale z 99% to většinou cpu do auta :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...