Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Záhada nebo co se stalo:o. Po výměně oleje (měním po 15 tis.) mi přestalo tlačit turbo! Na výměnu jsem dojel a vše v pohodě bez jakýhokoliv problému. Po výměně oleje a filtru (olejového) přestalo tlačit turbo(bezprostředně, měnil jsem si sám). Napíchl jsem na dia a mrkl na chyby - žádný, dívám se na on line data a požadovaný tlak 1500 mb a tlak turba 1065mb a víc nic ani se zvyšujcími se otáčkami motoru. Přestalo být i slyšet jak turbo tlačí no a samozřejmě auto nejede. Díval jsem se jestli jsem něco neudělal s drátkama co vedou k ventilům podtlaku co jsou u olejového filtru a vše se zdá v pořádku. Hladina oleje cca 3 mm pod horní riskou. Dokáže někdo poradit :myslim

Odesláno

Jo tak to bylo hned druhý na co jsem se díval a nikde není nic vypadenýho ani ulomenýho. Vypadá to asi že se tam opravdu něco dostalo a turnína se chytla. Dneska se chci aspoň podívat jestli se alespoň točí rotor, ale nevím jestli se k tomu dostanu, abych nemusel rozdělávat půl auta. Pokud někdo vte jestli se dostau dejte vědět, abych se nemusel zbytečně snažit :(

• O 5 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...