Kupca Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Záhada nebo co se stalo:o. Po výměně oleje (měním po 15 tis.) mi přestalo tlačit turbo! Na výměnu jsem dojel a vše v pohodě bez jakýhokoliv problému. Po výměně oleje a filtru (olejového) přestalo tlačit turbo(bezprostředně, měnil jsem si sám). Napíchl jsem na dia a mrkl na chyby - žádný, dívám se na on line data a požadovaný tlak 1500 mb a tlak turba 1065mb a víc nic ani se zvyšujcími se otáčkami motoru. Přestalo být i slyšet jak turbo tlačí no a samozřejmě auto nejede. Díval jsem se jestli jsem něco neudělal s drátkama co vedou k ventilům podtlaku co jsou u olejového filtru a vše se zdá v pořádku. Hladina oleje cca 3 mm pod horní riskou. Dokáže někdo poradit Citovat
koblih69 Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Poškozená podtlaková hadice, projdi celou cestu od vývěvy až na jednotlivá místa... Citovat
Kupca Odesláno 10. červenec 2013 Autor Odesláno 10. červenec 2013 Jo tak to bylo hned druhý na co jsem se díval a nikde není nic vypadenýho ani ulomenýho. Vypadá to asi že se tam opravdu něco dostalo a turnína se chytla. Dneska se chci aspoň podívat jestli se alespoň točí rotor, ale nevím jestli se k tomu dostanu, abych nemusel rozdělávat půl auta. Pokud někdo vte jestli se dostau dejte vědět, abych se nemusel zbytečně snažit Citovat
Kupca Odesláno 11. červenec 2013 Autor Odesláno 11. červenec 2013 Vyřešeno, jsem slepoň ty hadičky jsou potvory Citovat
koblih69 Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Super, jsem rád, že to pomohlo Citovat
Jozo111 Odesláno 26. listopad 2018 Odesláno 26. listopad 2018 Mě netlačí turbo odkud se to neohřeje na 70. Od 70 sepne á jede normálně vůbec nevím co stim Citovat
Kupca Odesláno 26. listopad 2018 Autor Odesláno 26. listopad 2018 To mě dělá taky, myslím že to neni na škodu, aspoň to nedovoli motoru dat haste ve studeným stavu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.