cempyk Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Ahoj, jsem tu nový a mám dotaz Kape mi olej z auta. je to v místě kde je spojka tudíž to asi bude simerink na klice jak je náročné ho vyměnit? Nějaké rady? Díky moc Peugeot 306 1.1 r.v. 1995 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 simerink je vyměněný hned, problém je v tom, že se musí nejprve sundat poloosy,převodovka, spojka, setrvačník a teprve pak se dostaneš k tomu guferu na klice... Citovat
cempyk Odesláno 9. červenec 2013 Autor Odesláno 9. červenec 2013 A na strane u remenice se sunda jenom remenice? rosí to tam taky, a stary gufero dostanu ven sroubovakem ze? Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 ne jen řemenice, ale i rozvodové kolo na klice, gufero je až za ním gufero se dá z čela navrtat cca průměr vrtáku 2mm, našroubovat ocelový vrut a tahat přes něj, otvory vrtat dva naproti sobě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.