Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám takový dotaz - co může být za škubáním auta při plné zátěži (většinou dálnice, rychlost za 6, 2-3k otáček, trochu do kopce, plné sešlápnutí plynu - párkrát škubne, pak přestane, pomůže i ubrání plynu). Když je to i ve městě (vždy na plný plyn a trocha do kopce) tak při otevřených oknech je slyšet i kovové cvakání zpod přední kapoty. Při menším než plném plynu to nedělá.

Dle mého názoru jsou již otáčky dostatečné, aby to motor zvládal.

Že by rozvody - to cvakání? Jinak najeto 35kkm, r.v. 2010.

Odesláno

OK zkusim se jich na to zeptat. A to jsem do toho nelil žádný \"noname\" benzín, semtam i 100 oktanovku...

Nevím, jestli to může souviset, ale začalo to žrát po 30kkm i olej (předtím výměna po 20kkm, bez dolévání, teď za necelé 3kkm spapal víc jak litřík).

Odesláno

problem je v tom ze olej ti ide do sania a spaluje sa a ten olej sa usadza sposobuje usadeniny na ventiloch preto som tam montoval oil catch tank o ktorom je pisane vo vlakne vedla

[upravil dne 9/7/13 16:05 od spartan]

Odesláno

Ahojte, když tu řešíte to škubání - než jsem si koupil novou 308SW, tak jsem uvažoval o ojeté s 1.6THP a tak jsem pročítal vše možné právě kvůli \"potížím\" s THP - dostal jsem se s kolegou k jednomu článku - možná už to tu někdo nadhodil, tak se omlouvám za případnou duplikaci - odborník na motory nejsem, ale mohlo by to možná pomoct - http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=299

Jestli jsem to pochopil správně, tak tímto utěsněním, by se mělo zabránit opětovnému spalování oleje a tím i usazování spalin v motoru, je to tak?

[upravil dne 17/7/13 10:12 od IceBee]

Odesláno

je to tak na polovicu uspesne kedze mas thp ma dve odvetrania jedno vzadu a druhe ide do hadice pri turbe a motor si \"potiahne\" olej aj cez tuto hadicu ktora by mala fungovat pri velkom zatazeni

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...