tukator Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Mám takový dotaz - co může být za škubáním auta při plné zátěži (většinou dálnice, rychlost za 6, 2-3k otáček, trochu do kopce, plné sešlápnutí plynu - párkrát škubne, pak přestane, pomůže i ubrání plynu). Když je to i ve městě (vždy na plný plyn a trocha do kopce) tak při otevřených oknech je slyšet i kovové cvakání zpod přední kapoty. Při menším než plném plynu to nedělá. Dle mého názoru jsou již otáčky dostatečné, aby to motor zvládal. Že by rozvody - to cvakání? Jinak najeto 35kkm, r.v. 2010. Citovat
spartan Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 moj nazor detonacne spalovanie vzhladom na km a vek myslim ze budes muset zajst do peugeotu na cistenie ventilov Citovat
tukator Odesláno 9. červenec 2013 Autor Odesláno 9. červenec 2013 OK zkusim se jich na to zeptat. A to jsem do toho nelil žádný \"noname\" benzín, semtam i 100 oktanovku... Nevím, jestli to může souviset, ale začalo to žrát po 30kkm i olej (předtím výměna po 20kkm, bez dolévání, teď za necelé 3kkm spapal víc jak litřík). Citovat
Cinicman Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Pozor, tým že je to Made by BMW sa chlapci radi chvália, takže nehaniť... Citovat
Ajap Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Já bych asi začal svíčkama, přece jen by se měly měnit u THP myslím co 40tkm. Není tím co zkazit:super Citovat
spartan Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 problem je v tom ze olej ti ide do sania a spaluje sa a ten olej sa usadza sposobuje usadeniny na ventiloch preto som tam montoval oil catch tank o ktorom je pisane vo vlakne vedla [upravil dne 9/7/13 16:05 od spartan] Citovat
tukator Odesláno 16. červenec 2013 Autor Odesláno 16. červenec 2013 Tak nakonec diagnostika ukázala klepání motoru, servisem řešeno čištěním ventilů + výměna oleje... Citovat
IceBee Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Ahojte, když tu řešíte to škubání - než jsem si koupil novou 308SW, tak jsem uvažoval o ojeté s 1.6THP a tak jsem pročítal vše možné právě kvůli \"potížím\" s THP - dostal jsem se s kolegou k jednomu článku - možná už to tu někdo nadhodil, tak se omlouvám za případnou duplikaci - odborník na motory nejsem, ale mohlo by to možná pomoct - http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=299 Jestli jsem to pochopil správně, tak tímto utěsněním, by se mělo zabránit opětovnému spalování oleje a tím i usazování spalin v motoru, je to tak? [upravil dne 17/7/13 10:12 od IceBee] Citovat
spartan Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 je to tak na polovicu uspesne kedze mas thp ma dve odvetrania jedno vzadu a druhe ide do hadice pri turbe a motor si \"potiahne\" olej aj cez tuto hadicu ktora by mala fungovat pri velkom zatazeni Citovat
IceBee Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Trošku jsem tušil, že to asi nebude jen tak jednoduché, ale znělo to moc pěkně, když jsme to našli :-) Citovat
Ajap Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Spartan - koukám, že víš, o čem mluvíš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.