smidak Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Nevím jestli zde,ale nemohu do tabulky napsat typ vozu píše mi že je omezen počet a políčko je prázdný a nejde mi odeslat na udanou adresu kněžice i když ji zkopíruju z textu.Poodeslání přihlášky se nevidím mezi přihlášenými.Co dělám blbě? Spočítačem to ještě moc neumím,tak se dopředu omlouvám.Díky za radu.smidak Citovat
MilanF1 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Nejde zaslat tabulka? Co ti to hlásí? Špatnou adresu? Správná je tato: kneznice2013@email.cz Případně tabulku zkus vložit sem (dát odpovědět a poté dole je možnost příloha). Pokud nejde vyplnit políčko typ vozu, nevyplňuj, ale napiš to e-mailu, ve kterém zasíláš tabulku. Já si to doplním. Citovat
smidak Odesláno 10. červenec 2013 Autor Odesláno 10. červenec 2013 Díky.Snad se to již povedlo.smidak Citovat
MilanF1 Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 Ano, povedlo. Tabulku jsem přijal a normálně si tam z nabídky vybral 308, nevím, kde byla chyba. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.