Lihous Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Ja nenarazel na blikajici treti brzdove svetlo ale na nasi legislativu. A nasledny stret s nejakym dovedou \"blbcem\"..... Tahat draty prepinace a jeste hlidat kdy \"ANO a kdy NE\" to jsou doby ala SKODA 120L to mam za sebou Sam za seba ANO ale jen pro skutecne \"prudke brzdeni\" klidne podporene varovakem. Jinak zcela k nicemu. Toliko jen muj nazor. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 spíš jako varovné,prudké brždění bych spíše bral blikající směrovky Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 coz maji nektere auta uz z vyroby na dalnici to vidim hodne casto i nove dodavky to maji ze jim pri prudkem brzdeni zacnou blikat rychle smerovky :-))coz beru za super vec Citovat
odee Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Blikající směrovky při krizovém brždění mají i 406, ne?. Ale až od určité rychlosti, takže funkce spíš na dálnice do krizové situace:) Já to na mojí mám, ale naštěstí sem je ještě nevyužil. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 ano to mají ale jen new model u old jsem se stím nesetkal , Citovat
KapriQ Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Akurat som chcel pisat o tych smerovkach, to mi pride skvela vec, ale to blikanie brzdoveho svetla za mna fakt e-e... Citovat
Guest servisman Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 to třetí ti tak rychle zabliká ,že to ani skoro nepostřehneš .pokud beru to co mám na autě. [upravil dne 8/7/13 15:00 od servisman] Citovat
Lihous Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Pokud me je znamo P406 MUX ma jen varovna svetla pri urcitem zpomaleni. A treba Superb ma vsechna tri brzdova svetla pri prudkem brzdeni blikaji a po zastaveni rozblika varovak pokud se rozjedu prestane blikat. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Co má šade mne ani nezajímá ,já zde beru Peugeot a co on má ve výbavě. Citovat
odee Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 To Lihous: ano, 406, a řešili sme právě ty varovný světla;-) Takže si se asi někde stratil v textu;) Citovat
Lihous Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Jasne ale ja reagoval na \"servisman\" a na treti brzdove svetlo s tim ze blika/ja mam zato ze ne ze blika jen varovak-ale treba se pletu protoze to nestihnu skouknout A rozblikat smerovky klasikou/brzdma co nabidne P406 je spis zazrak protoze nebrzdi. Nase a je to mimo tema pred GO -0,3G po GO peknych -0,9G a to nebylo jeste vse zajete a navic na zimnich pneu. A dnes na letnich pneu studene brzdy -0,95G zahrate brzdy -0,78G = spis zklamani ocekaval jsem lepsi vysedek. Brzdeni z 100Km/h - po kolika metrech jsem zastavil se nemerilo .... Teplota predni brzdy/kotouce 120°C zadni 80°C po zastaveni rozdil cca 2°C = brzdi stejnomerne. Venkovni teplota 23°C V aute jsem sedel sam. Jeste nekdy udelame mereni ve ctyrech lidech + kufr tedy nalozene auto. [upravil dne 9/7/13 19:53 od Lihous] Citovat
odee Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Tak to potom servisman psal o svojí, kde to má dodělaný. Jinak já mám brzdy na 406 skoro nový a jako zdá se mi že to brzdí hodně dobře, ale zároveň, když brzdím z větší rychlosti, tak úplně cítím, jak se ta masa oceli strašně dlouho zastavuje... To je obrovskej rozdíl oproti 106, kde ty větraný přední brzdy těch pár set kilo zastaví skoro na místě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.