Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja nenarazel na blikajici treti brzdove svetlo ale na nasi legislativu.

A nasledny stret s nejakym dovedou \"blbcem\".....

Tahat draty prepinace a jeste hlidat kdy \"ANO a kdy NE\" to jsou doby ala SKODA 120L to mam za sebou :D

Sam za seba ANO ale jen pro skutecne \"prudke brzdeni\" klidne podporene varovakem.

Jinak zcela k nicemu.

Toliko jen muj nazor. :papa

Guest servisman
Odesláno

spíš jako varovné,prudké brždění bych spíše bral blikající směrovky :)

Odesláno

Blikající směrovky při krizovém brždění mají i 406, ne?. Ale až od určité rychlosti, takže funkce spíš na dálnice do krizové situace:) Já to na mojí mám, ale naštěstí sem je ještě nevyužil.:)

Guest servisman
Odesláno

to třetí ti tak rychle zabliká ,že to ani skoro nepostřehneš .pokud beru to co mám na autě.

[upravil dne 8/7/13 15:00 od servisman]

Odesláno

Pokud me je znamo P406 MUX ma jen varovna svetla pri urcitem zpomaleni.

A treba Superb ma vsechna tri brzdova svetla pri prudkem brzdeni blikaji a po zastaveni rozblika varovak pokud se rozjedu prestane blikat.

Guest servisman
Odesláno

Co má šade mne ani nezajímá ,já zde beru Peugeot a co on má ve výbavě.

Odesláno

Jasne ale ja reagoval na \"servisman\" a na treti brzdove svetlo s tim ze blika/ja mam zato ze ne ze blika jen varovak-ale treba se pletu protoze to nestihnu skouknout :D

A rozblikat smerovky klasikou/brzdma co nabidne P406 je spis zazrak protoze nebrzdi.

Nase a je to mimo tema pred GO -0,3G po GO peknych -0,9G a to nebylo jeste vse zajete a navic na zimnich pneu.

A dnes na letnich pneu studene brzdy -0,95G zahrate brzdy -0,78G = spis zklamani ocekaval jsem lepsi vysedek.

Brzdeni z 100Km/h - po kolika metrech jsem zastavil se nemerilo ....

Teplota predni brzdy/kotouce 120°C zadni 80°C po zastaveni rozdil cca 2°C = brzdi stejnomerne.

Venkovni teplota 23°C

V aute jsem sedel sam.

Jeste nekdy udelame mereni ve ctyrech lidech + kufr tedy nalozene auto.

:papa

[upravil dne 9/7/13 19:53 od Lihous]

Odesláno

Tak to potom servisman psal o svojí, kde to má dodělaný. Jinak já mám brzdy na 406 skoro nový a jako zdá se mi že to brzdí hodně dobře, ale zároveň, když brzdím z větší rychlosti, tak úplně cítím, jak se ta masa oceli strašně dlouho zastavuje... To je obrovskej rozdíl oproti 106, kde ty větraný přední brzdy těch pár set kilo zastaví skoro na místě:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...