Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, pořád jsem nenašel odpovědi, jak to opravit. Tak jsem to musel udělat nové vlákno. Stěrače nefungují 100% dobře. Jen zadní v pořádku.. Mám dešťový senzor, jenže na déšť vůbec nereaguje. Stírá mi jenom normální rychlost.. Přerušovaně a rychlejší vůbec ne.. a ještě že stěrače zastavují někde uprostřed okna. Vyměnil jsem motorek,pořád stejný.. jiná páčka, pořád nic. Relé mi tam cvaká, takže by mělo byt OK.. Ale jen mě zajímá, kolik konektorů má relátko pro auto se senzorem dešti.. Mám tam 5.. Hledal jsem snad všude a nenašel.. :/ jsem z toho už zoufalej.. Poradí mi někdo, prosím? Byl bych vděčný.. Díky

• O 1 rok později...
Odesláno

zkusim to tu obnovit, blbnou mi stěrače, fungují jen dvě polohy, polohu dolu musím držet jinak se stěrače zastaví, pak další tři polohy nahoru - funguje jenom jedna, v podstatě mi to dělá přesně co je na tom videu, neví někdo čím to můž být ????

Odesláno

no budu ho taky zkoušet, včera mi psal jeden klučina, že je to určitě motorkem stěračů...budu ho citovat "ulomena jedna ze tri pacek co jsou v motorku"...tak uvidim budu toho muset vyzkoušet víc, jinak vítám další rady

Odesláno

To jsem zkoušel snad všechno.. Senzor byl poslední, co jsem našel. Zkoušel jsem vyměnit motorek stěračů, nová páčka u volantu, vyměňoval pojistky, vyčistit konektory. prostě vše.. pak jsem si říkal, že musí být ještě ten senzor. a byl to ten. Pokud není v autě senzor deště, tak bohužel musí být něco jiného. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...