Jethro7 Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Zdravím, pořád jsem nenašel odpovědi, jak to opravit. Tak jsem to musel udělat nové vlákno. Stěrače nefungují 100% dobře. Jen zadní v pořádku.. Mám dešťový senzor, jenže na déšť vůbec nereaguje. Stírá mi jenom normální rychlost.. Přerušovaně a rychlejší vůbec ne.. a ještě že stěrače zastavují někde uprostřed okna. Vyměnil jsem motorek,pořád stejný.. jiná páčka, pořád nic. Relé mi tam cvaká, takže by mělo byt OK.. Ale jen mě zajímá, kolik konektorů má relátko pro auto se senzorem dešti.. Mám tam 5.. Hledal jsem snad všude a nenašel.. :/ jsem z toho už zoufalej.. Poradí mi někdo, prosím? Byl bych vděčný.. Díky Citovat
Stifler Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 když napíšeš, kde to relátko najdu, tak se podívám, mně to funguje dobře. Citovat
Jethro7 Odesláno 5. červenec 2013 Autor Odesláno 5. červenec 2013 Tak to je fialové relátko dole vpravo .. Citovat
Stifler Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 a myslíš dole kde? předpokládám, že pod volantem u pojistkovky, tak se tam dneska mrknu a vyfotím. Citovat
Stifler Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Tak já tam mám dvě fialová relátka vedle sebe, takže pokud ti tam jedno chybí, tak tam může být ta zrada. Citovat
Jethro7 Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 To mám taky dvě fialové relé.. Stejně to vypadá nějaká chyba ukostření.. Až budu moct, tak to musím ještě mrknout na to.. Ale i tak díky.. Citovat
Jethro7 Odesláno 7. červenec 2013 Autor Odesláno 7. červenec 2013 Tak jsem byl podívat na kostru, a stejně nic nezměnilo.. chjo.. tady je odkaz, kde mám stejný problém. .. nevíte, někdo, kde je chyba.. prosím.... Citovat
Stráňa Odesláno 21. září 2014 Odesláno 21. září 2014 zkusim to tu obnovit, blbnou mi stěrače, fungují jen dvě polohy, polohu dolu musím držet jinak se stěrače zastaví, pak další tři polohy nahoru - funguje jenom jedna, v podstatě mi to dělá přesně co je na tom videu, neví někdo čím to můž být ???? Citovat
Guest Olvik7 Odesláno 22. září 2014 Odesláno 22. září 2014 Tak to je příčinou deštový senzor.. Citovat
Stráňa Odesláno 22. září 2014 Odesláno 22. září 2014 no budu ho taky zkoušet, včera mi psal jeden klučina, že je to určitě motorkem stěračů...budu ho citovat "ulomena jedna ze tri pacek co jsou v motorku"...tak uvidim budu toho muset vyzkoušet víc, jinak vítám další rady Citovat
Guest Olvik7 Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 To jsem zkoušel snad všechno.. Senzor byl poslední, co jsem našel. Zkoušel jsem vyměnit motorek stěračů, nová páčka u volantu, vyměňoval pojistky, vyčistit konektory. prostě vše.. pak jsem si říkal, že musí být ještě ten senzor. a byl to ten. Pokud není v autě senzor deště, tak bohužel musí být něco jiného. Citovat
Stráňa Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 dnes jsem vydoloval motorek tak uvidim jestli tam něco najdu...pak mám domluvenej jiný senzor na zkoušku...dám vědět Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.