Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny Peugeoťáky.

Mám dotaz na stahovačku okna u řidiče na P406. Praskla plastová kola v převodu, motor se točil a okno nic. V servisu mě řekli že je to na výměnu celé stahovačky a že cena je cca7000 Kč. Tak jsme asi po týdnu sehnali jinou stahovačku a když jsme ji namontovali tak jsme zjistili, že ta původní rozbytá má konektor se 4dráty a ta nová jen dva. Nevíte jak by se to nechalo přizpůsobit? Dík.

Odesláno

rozobrať celú sťahovačku vymeniť zlomenú časť. môj prípad bol: .išlo o také plastové koliesko ktoré je vo vnútri a ono má tu zarážku a tam sa to zlomilo. (sťahovačku som zohnal z angličana) rozobral to vymenil. nanovo namazal poskladal a funguje bez problémov

Odesláno

tech stahovacek je vice typu, podle rocniku vyroby, to ses nepodival, co kupujes ? zkus ji vymenit nebo proste musis sehnat tu spravnou. Stahovacek je vsude mraky

Na jaky rocnik to mas? ma to auto superblokadu s automatickym doviranim oken ? Odkud jsi ?

Odesláno

Je to ročník 2002. Je to moje blbost, že jsem se nepodíval dřív než jsem to koupil. Stalo se. Superblokádu s automatickým dovíráním to nemá. Má to jen něco jako inteligentní zavírání a otevírání.

Jinak jsem z Pardubic.

Odesláno

na MUX by mohl mit stahovacku Devils-Night, zkus mu napsat tady na klubu. je teda z Phy, ale urcite by ji poslal i postou

Odesláno

Mas sekvencni otvirani okna s pojistkou proti privreni,tuhle stahovacku mam akorat je dole prasky plast ci drzi okno musel bych to nechat svarit nebo by jsi to musel prehodit ze svy....jsem asi 50km od tebe a v pondeli dopoledne jedu do HK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...