jansali Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Zdravím všechny Peugeoťáky. Mám dotaz na stahovačku okna u řidiče na P406. Praskla plastová kola v převodu, motor se točil a okno nic. V servisu mě řekli že je to na výměnu celé stahovačky a že cena je cca7000 Kč. Tak jsme asi po týdnu sehnali jinou stahovačku a když jsme ji namontovali tak jsme zjistili, že ta původní rozbytá má konektor se 4dráty a ta nová jen dva. Nevíte jak by se to nechalo přizpůsobit? Dík. Citovat
tomik1987 Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 rozobrať celú sťahovačku vymeniť zlomenú časť. môj prípad bol: .išlo o také plastové koliesko ktoré je vo vnútri a ono má tu zarážku a tam sa to zlomilo. (sťahovačku som zohnal z angličana) rozobral to vymenil. nanovo namazal poskladal a funguje bez problémov Citovat
jansali Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 To jsem chtěl taky udělat, jenomže ta nová převodovka vypadá trochu jinak a tak to nešlo předělat. Citovat
Ferry Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 tech stahovacek je vice typu, podle rocniku vyroby, to ses nepodival, co kupujes ? zkus ji vymenit nebo proste musis sehnat tu spravnou. Stahovacek je vsude mraky Na jaky rocnik to mas? ma to auto superblokadu s automatickym doviranim oken ? Odkud jsi ? Citovat
jansali Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 Je to ročník 2002. Je to moje blbost, že jsem se nepodíval dřív než jsem to koupil. Stalo se. Superblokádu s automatickým dovíráním to nemá. Má to jen něco jako inteligentní zavírání a otevírání. Jinak jsem z Pardubic. Citovat
Ferry Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 na MUX by mohl mit stahovacku Devils-Night, zkus mu napsat tady na klubu. je teda z Phy, ale urcite by ji poslal i postou Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Mas sekvencni otvirani okna s pojistkou proti privreni,tuhle stahovacku mam akorat je dole prasky plast ci drzi okno musel bych to nechat svarit nebo by jsi to musel prehodit ze svy....jsem asi 50km od tebe a v pondeli dopoledne jedu do HK. Citovat
jansali Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 No to zní zajímavě a co bys za ní chtěl a nebo ti zavolám a domluvíme se? Citovat
jansali Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 No přepínač se mačká jakoby na dvakrát. Jednou na půl a pak ještě až na doraz. A to jak nahoru tak dolů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.